Miért eszik meg mindent előlünk?
Az a helyzet, hogy apukám mindent megeszik, akármennyit főzünk ő addig eszik, míg van, és egy ültőhelyében, vagy 10 percenként visszajár az edényhez!Esetleg éjszaka is kimegy megenni a "maradékot".Azt mondja, hogy annyit főzzünk, hogy neki is jusson, de már alapjában véve is minimum 6 főre elég kaja van, holott csak 4-en vagyunk.
Az sem számít, hogy evett-e már más belőle, csak leül és megeszi, és más nem számít.Volt olyan is,nem egyszer, hogy én dolgoztam, és csak este 8 kor értem haza, anya meg megfőzött délután, de már mire hazaértem , hogy már majd kijukad a gyomrom az éhségtől, csak az üres edények voltak a mosogatósban.Eszébe se jut, hogy más is van még a családban!Ha azt akarjuk, hogy holnapra, vagy későbbre is legyen kaja, akkor el kell "dugni" előle.Nagyon kiakasztó a helyzet..és anya is hiába igyekszik, hogy egész napra , vagy esetleg holnapra is legyen étel, ha hiába, mert pár órán belül elfogy...:(
Nem valami pszihés probléma ez? Kéne beszélni a körzeti orvossal róla. Hízik is? És ha 8-ra főznétek?
Régen a gazdasszony kulcsra zárta az éléskamra ajtaját, és a szoknyakorcon hordta a kulcsot.
Talán boldogtalan a papa?
Nem bulémiás?
nem minden férfi alapjában ilyen...
párom is 100kilo körül van,de sosem enné meg azt ami tudja hogy az enyém,édességet igen,de azt tudja hogy ugyis veszem magamnak ha kell
megoldás a problémádra: spajzkulcsot elzárni,apukádnak meg annyi kaját előlhagyni,amitől még nem lesz éhes
és orvos
Ha nem érti meg, hogy rajta kívűl más is él a családban és más is szeretne enni, akkor egyszerűen anyukád ne főzzön semmit4 Ti próbáljátok meg megoldani a melóhelyen, vagy meló után valami menüt enni. És ha kiakad, elmondhatjátok neki, hogy neketek ugyanilyen érzés, mikor azért nem juttok főttkajához, mert ő eleszi előletek.
Amúgy meg ha ilyen önző ember én anyud helyében elgondolkodnék ezen a házasságon! Ti meg ha tehetitek, költözzetek el minél előbb otthonról, ha nem változik a helyzet!
19:25 Úgy látszik, hogy te nagyon sok férfival kerültél kapcsolatba életed során, ha így általánosítasz. Vagy csak nem jó helyen voltál eddig?
Az én férjem, sőt a környezetem férfitagjai egyáltalán nem ilyenek. Sőt! Az első a gyerek és utána jöhet minden más. És ha nálunk mondjuk csak kevés marad valamiből, amit mindketten szeretünk, természetes, hogy megfelezzük. De apunál, a sógoroméknál ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!