Ha a párodnak nem lehetne gyereke akkor is vele maradnál?
Én szó nélkül vele maradok,csak a környezetem molesztál,hogy ezt még meg bánom.Komolyan mondom,hányinger kerülget az ilyen emberek légkörében.Nehogy már ettől ne érezze magát valaki embernek,hogy meddő..
Anyám is ilyen...
Egyébként együtt élünk már fél éve!
Szóval,szerintem nincs veszve semmi.Még egyébként is ráérünk a gyerekkel (örökbefogadás) mivel csak 22 évesek vagyunk.
Szerintem ez nem szabhat gátat egy kapcsolatban!Vagy ki,hogy gondolja?Érdekelnek a vélemények!
Ja,és én vagyok a férfi!
Egy 5 napja derült ki,a párom egy kicsit maga alatt van.De majdcsak megbékél vele.
Vele maradnék. Biztos vannak olyanok is, akiknek annyira fontos a gyerekvállalás, hogy nem maradnának, de én nem tartozom közéjük. A környezetednek meg semmi köze a te magánéleti döntéseidhez.
Ráadásul több olyan esetről is hallottam, mikor valakiről kiderült, hogy nem lehet gyereke, aztán pár év múlva mégis szült.
Ha a házasság előtt már tudta, hogy meddő, de elhallgatta, akkor nem biztos, hogy vele maradnék. A hazugság nem bocsátható meg.
De ha a házasság alatt derül ki, akkor természetesen maradnék. Régen sem váltak el a párok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!