Te elmondanád a párodnak hogy a családod nem nagyon kedveli őt?
Saját eset:
A párom nem mondta el hogy anyósék szintén kibeszélnek, utálnak a hátam mögött.
Rettenetesen összevesztem anyámmal, végleg betette nálam a kaput, anyósék kedvesen felajánlották hogy költözzek hozzájuk: mivel én anyai érzéseket tápláltam kétszínű anyósom felé, belementem.
Fél év múlva idegösszeroppanásom lett, mikor rájöttem hogy csöbörből vödörbe kerültem :)
Azóta is komoly betegségeim vannak, pedig már rég elköltöztünk onnan is.
Most kénytelen vagyok a páromat hibáztatni, pedig csak jót akart.
Minden esetben jobb az egyenes út.
Nálunk ez úgy volt, hogy apám csinálta a feszkót, a többiek nem. Látszatra ott sem volt semmi gond, de egyszer megjegyezte, mikor párom nem volt ott, hogy találhattam volna jobbat is. Erre nem mondtam semmit, barátomnak se mondtam vissza, gondoltam, hátha változik a véleménye apámnak, hiszen a volt barátomra is húzta a száját az elején, végül mégis nagyon megkedvelte.
Az utóbbi időben viszont éreztette barátommal is, hogy nagyon nem tetszik neki az élete, viselkedése, bár szerintem a személye ellen nincs kifogása. Én csalódtam apámban kicsit, barátomat igazából nem érdekli a dolog, bár szerintem szeretne egy icipicit a családomhoz tartozni, de ha nem, hát nem. Végülis nem az apámmal jár, él együtt, hanem velem.
Kérdés az, hogy hogy áll az egészhez a barátod. Fontos neki az apád véleménye vagy sem?
Másrészt ha tartósan nem változik apád hozzáállása, akkor azt ő is meg fogja érezni, ha nem mondod el, akkor is.
Én nem mondtam el. A párom nagyon felnéz apukámra, és tiszteli, kedveli. Apukám sem viselkedik vele úgy, hogy kifogásolható lenne.
Viszont egyszer meghallottam vmit véletlenül, aztán az unokatesóim meg is erősítették. Egész pontosan azt, hogy a családban az összes lány azzal állt össze, akivel szóba állnia se kellett volna.
Én nem hiszem, hogy elmondanám. Főleg, hogy még fiatalok vagytok, és közel sem biztos, hogy ő lesz az a fiú akivel majd összeköltözöl, eljegyzés, stb. Szerintem felesleges konfliktust szülnél, és a barátodnak sem esne jól, ha kiderülne az igazság. Onnantól, hogy elmondod neki, lehet, hogy másképpen áll hozzá ő is apukádhoz, ha még el is mondaná neki, hogy tudja mi a helyzet, még apukádat is kellemetlen helyzetbe hozod! Valamint lehetséges, hogy a fiú ezek után nem szívesen fog menni hozzátok...
Gondolj bele, hogy hány olyan ember van, akivel az első pár találkozás után nem szimpatizálsz, kialakítasz egy véleményt, de később az változik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!