Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van félni valóm? Elhagyhat a...

Van félni valóm? Elhagyhat a férjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A problémám, kb 2 éve kezdődött, amikor megvette magának a férjem az új laptopját. Eddig csak egy volt a családban, és meg kellett osztozni rajta, főleg hogy a kisfiunk is folyton kifestős játékokkal játszott a gépen. Én 34 éves vagyok a férjem 28, és megismerkedett egy internetes játékkal a Metin2-vel, ahol szintén megismerkedett egy lánnyal, és ebben a játékban össze is lehet házasodni, és ő lett a házastársa ennek a lánynak. Kezdem már úgy érezni, hogy ez az internetes házasság már fontosabb a férjemnek, mint a valódi. Tökéletes férj, és csodálatos apa amúgy, mindenben segít ha megkérem, de ha eljön az éjszaka, és én lefekszem aludni, ő a nappaliban ül a laptopja előtt, és hajnalig nyomja a játékot, közben meg mikrofonon beszélget drága barátnőjével. Közös nyaralásokat szervezget a lánnyal, meg elvileg még megy pár másik játékostársuk is és már most hallom hogy azon veszekednek, hogy mit vigyenek el, pedig csak júniusra tervezték a nyaralást. Őszintén nem is szívesen engedem el vele a férjemet, de tudom ha megtiltom csak rosszabb lesz mert elkezd hazudozni nekem. Amúgy a lány egy 20 éves főiskolás lány, paltina szőke hajjal, nagy cicikkel, vékony alakkal, és 20 cm-es magassarkúval. Szóval szerintem van okom féltékenynek lenni, mert olyan nővel tölti el a fél éjszakát, aki én sose leszek és sose voltam. Lindának hvják, és állandóan lincinek becézgeti, meg hogy "drága kis feleségem" meg ilyeneket mondd neki, persze mikor rákérdeztem csak annyit mondott hogy ők csak játszanak, ez egy szerepjáték ők meg játszák a szerepüket. De minek neki olyan szerepjáték amiben férj lehet, mikor itt az élete amibe tényleg az? Egyszer bekapcsolta a gépét, és elkezdtem beszélgetni ezzel a Lindával és olyanokat mondott nekem, hogy bármi legyen is ő össze fog jönni a férjemmel, mert szerelmes belé. Pedig tudja jól, hogy én vagyok neki, és 2 közös gyerekünk van, de ez egyáltalán nem érdekelte. Segítsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve, szerintetek lehet vonzóbb neki az az élet amit amellett a tini csaj mellett élhet, mint a folyton nyüzsgő 2 gyerek, meg egy hisztis feleség?

2013. márc. 22. 13:40
 71/118 anonim ***** válasza:
83%

Kib*szkodnám a férjemet a p*csába. Fúj..

Én nem asszisztálok ahhoz, hogy hülyét csináljanak belőlem és megalázzanak.

Beadnám a válást,majd a gyerekeket a bölcsődébe, aztán sürgősen állást keresnék. Bármit elvállalnék.

2013. márc. 22. 14:48
 72/118 anonim ***** válasza:
11%
Esetleg írhatsz a lány szüleinek, hogy figyeljenek oda, mert a lányuk egy nős pasival randizik.. vannak családok ahol ezt nem nézik jó szemmel.
2013. márc. 22. 14:56
 73/118 anonim ***** válasza:
83%
Az állítólagos lány állítólagos szüleiállítólag már halottak, nem lehet írni nekik.
2013. márc. 22. 14:58
 74/118 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként egyik haverom (házas+kis gyerek), WoW-ban jött össze egy elhanyagolt asszonykával és a vége az lett, hogy a feleségével megállapodtak nyílt házasságban és azóta összejárnak. Eleinte ott is csak virtuális flörtölés ment, majd egyre jobban belehabarodott a haverom..
2013. márc. 22. 15:01
 75/118 anonim ***** válasza:
65%

75-ös ez gusztustalan!

Az én apám Pali, de nem lehet palira venni!

2013. márc. 22. 15:03
 76/118 anonim ***** válasza:
100%

#75-ös vagyok,

Egyetértek, nálam se működne a nyilt házasságosdi, de azóta a feleségnek is van pasija és láthatóan jól megvannak.. beleszólni nem lehet.. ha nekik jó így.

2013. márc. 22. 15:06
 77/118 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban létezik ennyire sötét nő, mint amilyen az állítólagos kérdező (mert szerintem kamu), akkor az megérdemli, hogy így kihasználják. Én is megtenném. Nő vagyok, de velem ilyet nem csinálhatna senki, az biztos. Viszont ha férfi lennék, biztos, hogy vérszemet kapnék, és nem csak 2, hanem 4-5-6 vasat is tartanék egyszerre a tűzben, hisz a naiv kis feleségem úgyis csak engem, meg a k*rváimat védené foggal körömmel, ahelyett, hogy belátná, hogy a szeme előtt csalják meg. Nem tudok sajnálni egy ilyen idióta nőt, ha igaz a sztori, akkor sem. Mindketten szánalmasak vagytok, te is, és a férjed is, de nem tudom eldönteni, melyikőtök a rosszabb.
2013. márc. 22. 15:14
 78/118 anonim ***** válasza:
74%
Elhagyhat-e a férjed? Neked kellene elhagyni őt! Ha igaz ez a kérdés. Te tulajdonképpen végigasszisztáltad, hogy új nője legyen. Szedd össze magad! Ez nagyon durva, amit a férjed csinál. Nem vagy hisztis, de ennél még az is jobb lenne, ha az lennél...
2013. márc. 22. 15:22
 79/118 anonim ***** válasza:
77%

Ezek a hülye internetes játékok!:(

Viszont a férjed igazából nem melletted áll.

Írtad:

"Már mondtam neki azt is, hogy vagy befejezi a játékot, vagy elhagyom, de nagyon stresszes a munkája, és azt mondta, hogy ha ezt a kis kikapcsolódást, munka és a család után nem hagyom meg neki, akkor nincs értelme tovább folytatni a kapcsolatunkat. "

Már ezután a mondat után ki kellett volna rúgni.Ezer más játék van a neten, miért pont ez kell neki??

Érdekes, a férjem csak lövöldözős játékkal játszik.:)

Ha szeretne,abbahagyná a játékot, de ő inkább téged hagyna ott.

Elmegy sátorozni 2 hétre????A lány is ott lesz????

Én a helyedben megmondanám neki, hogy egyenesen költözzön is a csajhoz utána,haza se jöjjön.

Ha már benne voltál, hogy elmenjen a csaj hozzátok, meg elmenjen vele sátorozni, meg is érdemled.Bocsi.

2013. márc. 22. 15:25
 80/118 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem jóhiszemü. Ilyen a jó ember , könnyu préda. Hova menjen?

Ha az apja is uralkodott az anyja fölött es nala volt a penz, ö ebböl elmenekulve hozzaköltözött egy ferfihez, egy hazba ami nem az öve!

Könnyu itelkezni de vannak emberek , akik születesüktöl rabok, mert nincs kezükben semmi, es mar az anyjuk is hozzaköltözött valakihez.

Persze akinel anyu otthon afönök es ö ossza be a penzt es az anyu szüleié a lakás, az könnyen beszél, es nem ért semmit

2013. márc. 22. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!