Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van félni valóm? Elhagyhat a...

Van félni valóm? Elhagyhat a férjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A problémám, kb 2 éve kezdődött, amikor megvette magának a férjem az új laptopját. Eddig csak egy volt a családban, és meg kellett osztozni rajta, főleg hogy a kisfiunk is folyton kifestős játékokkal játszott a gépen. Én 34 éves vagyok a férjem 28, és megismerkedett egy internetes játékkal a Metin2-vel, ahol szintén megismerkedett egy lánnyal, és ebben a játékban össze is lehet házasodni, és ő lett a házastársa ennek a lánynak. Kezdem már úgy érezni, hogy ez az internetes házasság már fontosabb a férjemnek, mint a valódi. Tökéletes férj, és csodálatos apa amúgy, mindenben segít ha megkérem, de ha eljön az éjszaka, és én lefekszem aludni, ő a nappaliban ül a laptopja előtt, és hajnalig nyomja a játékot, közben meg mikrofonon beszélget drága barátnőjével. Közös nyaralásokat szervezget a lánnyal, meg elvileg még megy pár másik játékostársuk is és már most hallom hogy azon veszekednek, hogy mit vigyenek el, pedig csak júniusra tervezték a nyaralást. Őszintén nem is szívesen engedem el vele a férjemet, de tudom ha megtiltom csak rosszabb lesz mert elkezd hazudozni nekem. Amúgy a lány egy 20 éves főiskolás lány, paltina szőke hajjal, nagy cicikkel, vékony alakkal, és 20 cm-es magassarkúval. Szóval szerintem van okom féltékenynek lenni, mert olyan nővel tölti el a fél éjszakát, aki én sose leszek és sose voltam. Lindának hvják, és állandóan lincinek becézgeti, meg hogy "drága kis feleségem" meg ilyeneket mondd neki, persze mikor rákérdeztem csak annyit mondott hogy ők csak játszanak, ez egy szerepjáték ők meg játszák a szerepüket. De minek neki olyan szerepjáték amiben férj lehet, mikor itt az élete amibe tényleg az? Egyszer bekapcsolta a gépét, és elkezdtem beszélgetni ezzel a Lindával és olyanokat mondott nekem, hogy bármi legyen is ő össze fog jönni a férjemmel, mert szerelmes belé. Pedig tudja jól, hogy én vagyok neki, és 2 közös gyerekünk van, de ez egyáltalán nem érdekelte. Segítsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve, szerintetek lehet vonzóbb neki az az élet amit amellett a tini csaj mellett élhet, mint a folyton nyüzsgő 2 gyerek, meg egy hisztis feleség?

2013. márc. 22. 13:40
 61/118 anonim ***** válasza:
93%

Hát, ha az én párom így akarna kikapcsolódni, akkor ott véget érne a kapcsolatunk.

Ugye te sem hiszed el, hogy "csak barátok"? Milyen kapcsolat az, ami szerinted az őszinteségre épül, de a gondjait mégsem osztja meg veled? Azt sem értem, hogy miközben ő virtuálisan házasodik, te szülsz neki még egy gyereket. Egyébként 1 évesen simán felveszik a bölcsibe.

Én egyébként közölném a férjemmel, hogy 1 hetet majd neki kell vigyázni a kicsikre, mert időközben te is kedvet kaptál a virtuális házassághoz, és 1 hétre 10-en elmentek sátorozni. Ja, és persze a virtuális férjeddel, mert ő olyan szinte mint a bátyád és nem enged össze 8 férfival.

Utána meg nagyon elgondolkodnék, hogy mi lesz akkor, amikor egyedül maradok a 2 kicsivel :-(

2013. márc. 22. 14:30
 62/118 anonim ***** válasza:
73%

Oké, ez egy kicsit off lesz, de tényleg, ha ez igaz, akkor nem az fog segíteni a kérdezőnek, hogy elmondjátok, mennyire hülye.

Azt hiszem, a vélemények eléggé egyirányúak, nem hinném, hogy bárkinek is kérdése lenne afelől, mi is zajlik itt. Igen, van félnivalód. A férjednek meg kell ezt értenie, mert nem csak neki van szüksége kikapcsolódásra.

És én azt ajánlom, hogy ne a férjed aludjon a földön a sátorozásnál, hanem ez a magát nőnek nevező hadd ne mondjam ki mi.

2013. márc. 22. 14:31
 63/118 anonim ***** válasza:
68%
Remélem a válaszok alapján észbe kapsz és a sarkadra állsz ha már eddig nem tetted meg.
2013. márc. 22. 14:35
 64/118 anonim ***** válasza:
83%
Töröld ki a karakterét amivel csajozik. :D
2013. márc. 22. 14:35
 65/118 anonim ***** válasza:
78%
Nem olvastam el a válaszokat, de itt bizony te is hibás vagy, hogy két éve asszisztálsz ehhez az egészhez.
2013. márc. 22. 14:36
 66/118 anonim ***** válasza:
7%
Küldj sms-t, e-mail-t, vagy fb üzit a nőnek, hogy "Szállj le a pasimról, te ribi". Vagy ilyesmi. Aztán várd a reakciót. Ha nem szakít a pasival, akkor durvábban is írhatsz.
2013. márc. 22. 14:38
 67/118 anonim válasza:
83%
Itt nem az a megoldás,hogy ő is leül játszani,meg féltékennyé teszi,hanem az ha a sarkára áll végre ahogy kell és lerendezi ezt egyszer és mindenkorra vagy így vagy úgy...
2013. márc. 22. 14:41
 68/118 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos kitörölni a jatekot nem elég, hiszen 2 éve lelki es testi kapcsolatban állnak. Jatekkal vagy anélkül.

Nagyon sajnálom a kerdezöt.

Munka nelkul 2 kisgyerekkel, a "férje" házában, ahol egy szava nincs az borzasztó lehet, nagyon kiszolgaltatta magát annak az embernek.

És ha jó kapcs lenne a szuleivel mar elment volna hozzajuk règ.

Nagyon sajnalom.

Kuldök egy virtuális ölelest...

Légy erös es vigyazz magadra es a ket kicsi gyémántodra

2013. márc. 22. 14:41
 69/118 anonim ***** válasza:
32%
Ur isteeen!Te ezt hagyod??Hat en mar kiteptem volna a hajàt ennek a plàzacicànak aki biztos apa es anya nèlkül,testèvel kereste a mükörömre,mühajra,valot meg stb!Az a baj h az ilyen k*rvaknak all a vilag!Jujj de meg ba....nam a kiscsajt a 220-al,h ne viszkessen neki ennyire!A trippeles ribi mit kèpzel,tönkre tesz egy csalàdot??
2013. márc. 22. 14:45
 70/118 anonim ***** válasza:
98%
Miért van olyan érzésem, hogy Te vagy az a sztorizgató, aki a csecsemős kérdést is írta, hogy el akarja venni a férje az újszülöttet tőle! a stílusod, a válaszaid, mind-mind erre vallanak! És itt is a rengeteg válasz! Kamu!!!!!
2013. márc. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!