Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van félni valóm? Elhagyhat a...

Van félni valóm? Elhagyhat a férjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A problémám, kb 2 éve kezdődött, amikor megvette magának a férjem az új laptopját. Eddig csak egy volt a családban, és meg kellett osztozni rajta, főleg hogy a kisfiunk is folyton kifestős játékokkal játszott a gépen. Én 34 éves vagyok a férjem 28, és megismerkedett egy internetes játékkal a Metin2-vel, ahol szintén megismerkedett egy lánnyal, és ebben a játékban össze is lehet házasodni, és ő lett a házastársa ennek a lánynak. Kezdem már úgy érezni, hogy ez az internetes házasság már fontosabb a férjemnek, mint a valódi. Tökéletes férj, és csodálatos apa amúgy, mindenben segít ha megkérem, de ha eljön az éjszaka, és én lefekszem aludni, ő a nappaliban ül a laptopja előtt, és hajnalig nyomja a játékot, közben meg mikrofonon beszélget drága barátnőjével. Közös nyaralásokat szervezget a lánnyal, meg elvileg még megy pár másik játékostársuk is és már most hallom hogy azon veszekednek, hogy mit vigyenek el, pedig csak júniusra tervezték a nyaralást. Őszintén nem is szívesen engedem el vele a férjemet, de tudom ha megtiltom csak rosszabb lesz mert elkezd hazudozni nekem. Amúgy a lány egy 20 éves főiskolás lány, paltina szőke hajjal, nagy cicikkel, vékony alakkal, és 20 cm-es magassarkúval. Szóval szerintem van okom féltékenynek lenni, mert olyan nővel tölti el a fél éjszakát, aki én sose leszek és sose voltam. Lindának hvják, és állandóan lincinek becézgeti, meg hogy "drága kis feleségem" meg ilyeneket mondd neki, persze mikor rákérdeztem csak annyit mondott hogy ők csak játszanak, ez egy szerepjáték ők meg játszák a szerepüket. De minek neki olyan szerepjáték amiben férj lehet, mikor itt az élete amibe tényleg az? Egyszer bekapcsolta a gépét, és elkezdtem beszélgetni ezzel a Lindával és olyanokat mondott nekem, hogy bármi legyen is ő össze fog jönni a férjemmel, mert szerelmes belé. Pedig tudja jól, hogy én vagyok neki, és 2 közös gyerekünk van, de ez egyáltalán nem érdekelte. Segítsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve, szerintetek lehet vonzóbb neki az az élet amit amellett a tini csaj mellett élhet, mint a folyton nyüzsgő 2 gyerek, meg egy hisztis feleség?

2013. márc. 22. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
85%
mondjuk azt tényleg jó ötlet, hogy te is elkezdesz játszani ezzel a játékkal
2013. márc. 22. 14:17
 42/118 anonim ***** válasza:
76%
Akit átlehet baszni, azt át is kell... Ha továbbra is eltűröd ezt a fajta viselkedést,amit a férjed tesz,akk meg is érdemled h szenvedjél.
2013. márc. 22. 14:18
 43/118 anonim ***** válasza:
93%
Most ugye te sem hiszed el amit írsz?Azt írod,hogy a férjed azt mondta,hogy nem fogja sok kanos hapsi közé engedni,hogy egy sátorban aludjanak.Úristen,jó hogy megteszi a férjed,mert megteheti.Nem nézed magad semmibe sem!Ha néznéd ezt ő sem tenné meg veled.
2013. márc. 22. 14:18
 44/118 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak egy kamu kérdés!! Ennyire hülye ember nincs, mint a kérdező!
2013. márc. 22. 14:19
 45/118 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy a bölcsödébe 2 éves kortól lehet beadni a gyerekeket, legalábbis abba a faluba ahol a szüleim laknak ott úgy van.
2013. márc. 22. 14:19
 46/118 anonim ***** válasza:
90%
Azt még nem vetetted fel a férjed előtt, hogy mi lenne ha te is elmennél erre a kis közös kirándulásra? Kíváncsi vagyok, mit reagálna erre.
2013. márc. 22. 14:20
 47/118 anonim ***** válasza:
92%
Dehogynem tudod hová rakni a 2 gyereket, van bölcsőde, sürgős esetben fel kell venniük a gyereket, mész önkormányzathoz, Jóistenhez, felveszik a gyereket szociális alapon. Apuka meg majd fizet gyerektartást, dolgozol, két kisgyereknek meg nem kell annyi hely, a szüleid csak tudnak segíteni valamit. Mivel te így gondolkodsz, hogy ki vagy szolgáltatva a férjednek, ő úgy gondolja, azt csinál veled, amit akarsz. Ha látná a férjed, hogy van terved, mindjárt a fejéhez kapna.
2013. márc. 22. 14:20
 48/118 anonim ***** válasza:
93%
Bölcsődébe simán be lehet adni 1 évesen, az enyém is ment. 7 hónapos kórtól minden bölcsinek fel kell vennie, ha van hely. Tényleg csak kifogásokat keresel, már bocs. Ha 1 hétig el tudtok lenni anyukádéknál, akkor egy hónapig is, aztán egy hónap alatt már találsz albérletet, bölcsődet, és lehet továbblépni. Aztán majd észbe kap apuka is talán...
2013. márc. 22. 14:21
 49/118 anonim ***** válasza:
89%

Mivel nem dolgozol,ezért meg tudod oldani,hogy menj te is velük nyaralni,a szüleidhez meg elmentek egy héttel korábban vagy később.

Ne hagyd magad.

50/118 anonim ***** válasza:
89%

Önkormányzatnál lehet segítséget kérni, támogatást, emelt családit. Amúgy a házat a házasságotok alatt vettétek vagy vette valamelyikőtök? Mert akkor közös. El kell adni és venni 2 kisebbet! Ha egyáltalán lehet. De legalább lenne pénzed míg nem találsz melót és utána albiba tudsz menni.

Ne csinálj magadból ekkora hü_ét! Én Apám is Pali, de nem lehet palira venni!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!