Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van félni valóm? Elhagyhat a...

Van félni valóm? Elhagyhat a férjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A problémám, kb 2 éve kezdődött, amikor megvette magának a férjem az új laptopját. Eddig csak egy volt a családban, és meg kellett osztozni rajta, főleg hogy a kisfiunk is folyton kifestős játékokkal játszott a gépen. Én 34 éves vagyok a férjem 28, és megismerkedett egy internetes játékkal a Metin2-vel, ahol szintén megismerkedett egy lánnyal, és ebben a játékban össze is lehet házasodni, és ő lett a házastársa ennek a lánynak. Kezdem már úgy érezni, hogy ez az internetes házasság már fontosabb a férjemnek, mint a valódi. Tökéletes férj, és csodálatos apa amúgy, mindenben segít ha megkérem, de ha eljön az éjszaka, és én lefekszem aludni, ő a nappaliban ül a laptopja előtt, és hajnalig nyomja a játékot, közben meg mikrofonon beszélget drága barátnőjével. Közös nyaralásokat szervezget a lánnyal, meg elvileg még megy pár másik játékostársuk is és már most hallom hogy azon veszekednek, hogy mit vigyenek el, pedig csak júniusra tervezték a nyaralást. Őszintén nem is szívesen engedem el vele a férjemet, de tudom ha megtiltom csak rosszabb lesz mert elkezd hazudozni nekem. Amúgy a lány egy 20 éves főiskolás lány, paltina szőke hajjal, nagy cicikkel, vékony alakkal, és 20 cm-es magassarkúval. Szóval szerintem van okom féltékenynek lenni, mert olyan nővel tölti el a fél éjszakát, aki én sose leszek és sose voltam. Lindának hvják, és állandóan lincinek becézgeti, meg hogy "drága kis feleségem" meg ilyeneket mondd neki, persze mikor rákérdeztem csak annyit mondott hogy ők csak játszanak, ez egy szerepjáték ők meg játszák a szerepüket. De minek neki olyan szerepjáték amiben férj lehet, mikor itt az élete amibe tényleg az? Egyszer bekapcsolta a gépét, és elkezdtem beszélgetni ezzel a Lindával és olyanokat mondott nekem, hogy bármi legyen is ő össze fog jönni a férjemmel, mert szerelmes belé. Pedig tudja jól, hogy én vagyok neki, és 2 közös gyerekünk van, de ez egyáltalán nem érdekelte. Segítsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve, szerintetek lehet vonzóbb neki az az élet amit amellett a tini csaj mellett élhet, mint a folyton nyüzsgő 2 gyerek, meg egy hisztis feleség?

2013. márc. 22. 13:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
96%

Ha a tökéletes férj és családapa olyan, mint a tied, remélem nekem sose lesz olyanom.

Játékfüggő, és ráadásul hűtlen is, mindemellé pofátlan (a családi házba hozza a lotyóját a gyerkeim mellé?!).

Mindenkiből akkora hülyét lehet csinálni, amekkorát hagyja... belőled momentán kolosszális méretűt.

2013. márc. 22. 14:09
 32/118 A kérdező kommentje:
Én is mondtam neki, hogy kizárt dolog hogy vele aludjon az a csaj, ő meg elkezdett velem veszekedni, hogy de akkor hol aludjon kinn a földön az erdőben? Mert hogy ő a sok kanos pasi közé oda nem engedi, mert olyan neki, mintha a lánya lenne. Az a baj, hogy nem küldhetem el, mert övé a ház, és max én mehetnék el, de nekem meg nincs hova, mert 2 gyerekkel a szüleimnél se férünk el egy egy szobás lakásban. Dolgozni pedig nem dolgozok, mert 2 éves meg 1 éves fiunkat nem tudom hova rakni.
2013. márc. 22. 14:09
 33/118 anonim ***** válasza:
91%

ááááááááá el nem hiszem, hogy van ilyen nő mint te ... komolyan nem látod miben vagy?

basszus ... kiránduláskor egy sátorban a ribancával .... istenem!

2013. márc. 22. 14:10
 34/118 anonim ***** válasza:
95%
akkor inkább tűröd, hogy megcsal a férjed????
2013. márc. 22. 14:11
 35/118 anonim ***** válasza:
95%

Kikapcsolódás, jó duma:DDD

Én férjem is rengeteget dolgozik és itthon várjuk a gyerekkel. Érdekes ő úgy kapcsolódik ki, hogy elmegyünk hétvégén kirándulni, vagy leül zenét hallgatni.

Szerelmes a csajba ez tuti. Ha már el akar menni nyaralni és 2ecskén lesznek a sátorba, akkor már nem fogja lerúgni magáról a csajt, ha az rámászik. Mert ha kordába tudná tartani az érzelmeit, akkor nem tervezne nyaralást és már rég letörölte volna ezt a játékot a gépéről.

És azért játszik este, amikor ti alszotok, mert akkor nem hallod, mit dumál a csajjal

2013. márc. 22. 14:12
 36/118 anonim ***** válasza:
94%

Már mért ne tudnád? Bölcsőődeee! Feltalálták már, és még egy gyerek se halt bele.

De amúgy figyelj: kifogásból lesz itt még ezer, ahogy látom. Ha nem akarsz neki ultimátumot adni (nincs csajozás és nyaralás vagy mehet), akkor ez nem fog sehova sem vezetni. Akkor hagyd csak, ha ennyire véded. Majd a végén oda is költözik a kiscsaj, hiszen mintha a lánya lenne!! (reméljük a lányát nem d*gná meg, úgy ahogy ezt a csajt szeretné...)

2013. márc. 22. 14:12
 37/118 A kérdező kommentje:
Van mikor szoktam hallgatni, mikor nem tudok aludni, leülök a lépcsőre és ott hallgatom miről beszélgetnek, igazából a felét nem szoktam érteni abból amit beszélnek, mert majdnem minden játékhoz kapcsolódik én meg ugye nem értek ehhez.
2013. márc. 22. 14:14
 38/118 anonim ***** válasza:
91%
Kezdj el te is játszani a játékkal. Majd ha nem fog tetszeni neki a virtuális pasid,akk talán észreveszi magát....
 39/118 A kérdező kommentje:
Bölcsödébe még 1 éves gyereket nem tudok beadni...
 40/118 anonim ***** válasza:
84%

Csak úgy szólok, hogy ha van csecsemőgondozó is a bölcsiben, akkor 5 hónapos kortól lehet beadni. Ha nem, akkor egy évestől.

Persze szép és jó, ha otthon tudsz velük maradni, mert megengedhetitek, de ha válásra kerülne a sor és dolgoznod kell, jó ha tudod, milyen opcióid vannak.

2013. márc. 22. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!