24 éves létemre miért vigyáz a nagymamám ennyire az erkölcseimre?
Ha te is úgy gondolod, hogy a házasságig nem szexelsz senkivel, kérdező, akkor épp olyan begyepesedett vagy, mint a nagyi. :)
Én is elég későn vesztettem el a szüzességem (21), de olyan őrültség eszembe sem jutott volna, hogy házasság előtt ne szexeljek. A cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed...
Mondjuk úgy, nem igen fogsz találni olyan srácot, aki ebbe beleegyezik, ami jogos is. Hogy dönthetné el, hogy le akarja élni az életét valakivel, akivel még nem volt semmi intimitás? Nem a szex az alappillére egy kapcsolatnak, de igenis fontos.
Én nem mondtam hogy nem akarok :D
Csak nem alakult még senkivel sem úgy, hogy eljussak a szexig. De vele persze hogy lefeküdnék, csak még nem most. 1,5 hónapja ismerjük egymást, még nem mondhatom hogy járunk, meg van bennem sok gátlás. De amúgy persze hogy kívánom őt, sőt. Gondolatban már... :))
Ötös tényleg nem vágja ki hány éves, meg régen mi volt... NÁlunk a családban mindenki korán szült, egy idős vagyok a kérdezővel, a nagyanyámnak még a legkisebb húga is csak úgy járt el "bulizni" hogy a táncmulatságra gardedámmal mentek, ez anyát, nagymamát jelentett. Az öregek fogták a székeket, körbeültek a teremben és nézték a fiatalok mit csináltak. Ha az ő őrzöttjük kiment a teremből, ment a felvigyázója is utána.
Még hogy házibuli...
Viszont az én nagyanyám már az én időmre haladt a korral... Sok sorozatot néz, kiskegyedet meg nők lapját olvas és folyton ő mondogatja, hogy jaj az a színésznő se szomorkodik megy buliba, meg az a műsorvezető nő is összeköltözött, de nem működött szétköltözött, nem kell otthon ülni, meg várni, menjük szórakozzunk, keressünk blablabla...
A másik nagyanyám semmi ilyet nem néz nem olvas, ő is ott tart, hogy erkölcsökre vigyázni, úristen EGY SZOBÁBA ALSZOTOK MIKOR OTT VAN???? Igaz ez pár éve volt, azóta már össze is költöztünk..
Szard le nagyanyádat. Egy idő után ráun. Meg hagyj neki egy rakás modern szennylapot elöl, hadd tájékozódjon, hogy milyen ma a világ. Bár, ha olyan, mint az én másik nagyanyám, akkor mindegy.. Ő mikor mondtam, hogy már haladt a világ elég sokat, akkor elkezdte mondogatni, hogy elég baj az stb. De csak szard le. Én is azt csinálom, ha rákezdi. Kit érdekel? Engem nem zavar miket mond, én jól érzem magam, egy idő után meg megunja...
24 évesen kb leszarnám mi a véleménye a nagymamának arról h mit csinálok egy fiúval az ajtón belül...
Vidd oda azt zárd be az ajtót, ha meg megtörténik akkor meg légy boldog..
Nem a középkorba élünk h éveket kell várni...
Amúgy a jó párkapcsolat alapja a jó sex.., ha az nem működik akkor kár erőltetni mert abból előbb utóbb megcsalás lesz..
Jaja, házasság előtt nem szexelünk, apukám pedig négy hónapra ötkilósan született. Ki tudja mi lett volna, ha nagyanyám végighordja kilenc hónapig?
Valami hihetetlenül erős a családom génszerkezete...
Komolyra fordítva a szót: Szólj a nagyidnak hogy majd te eldöntöd, hogy akarsz-e kettesben lenni egy fiúval, és ha úgy döntesz, hogy igen, akkor az a te dolgod.
egyszerű a válasz: ő egy más korban nőtt fel, akkor még más erkölcsök voltak.
próbáld vele megértetni, h felnőtt nő vagy, teljesen normális dolog, ha egy fiú udvarol neked, elmentek sétálni, közös programjaitok vannak. nyugtasd meg, h vigyázol magadra, és nem adod magad első szóra.
az én nagyim is szűzen ment férjhez, eléggé kibukott, mikor elmondtam, h együtt alszom a barátommal, ha nálunk van. sztem sejtette, h nem csak alvással töltjük az estét :) ekkor voltam 20 éves.
ne hagyd, h a nagyid gátlásokat plántáljon beléd, mert akkor nem lesz valami felszabadult a szex. és persze ha egy mód van rá, akkor ne nálatok történjen, mert borítékolhatóan csőd lesz a vége.
1. verzió: Anyudék beszéljenek a nagyival, hogy felnőttél és fogadja inkább szeretettel az udvarlókat ő is, mintsem vasvillával... :)
2. verzió: Felmentek hozzátok, bemutatod a srácot, esetleg ott ebédeltek, eltöltötök nálatok nyitott ajtó mellett egy délutánt, így a nagyi és a szüleid is jobban megismerhetik az illetőt, aztán szépen összeszeditek magatokat és átmentek nagyimentes környezetbe hozzá, ahol remélhetőleg senki nem hallgatózik és kombinál! :) Modern világban élünk, nem hinném, hogy ez azt jelentené, hogy "mászkálsz a srác után".
Nekem anyukám ilyen.
18 évesen lett nagy nehezen egy pasim, úgy csináltam hogy felkészítettem rá, hogy hát anyu nem fog minket nyugton hagyni, nagyon szeret "haverkodni" - magyarán faggatja keresztbe-kasul szerencsétlen hozzám tévedőt, legyen az bárki.
1. alkalommal bemutattam szépn, mint Egy Jó Barátot (véletlenül sem mondtam rá hogy a pasim).
Leültünk a konyhába, szépen elfogadta a kis ropit, válaszolt a kérdésekre, milyen suliba jár kik a szülei stb.
fél óra után meg koccoltunk egyet sétálni az erdőbe (nem részleteztem semmit, csak sétálunk az utcán, ennyi).
Legközelebb hallgattam mikor tervez elmenni otthonról és akkor hívtam meg a pasit, hogy normálisan kettesben lehessünk.
Amikor ő ottvolt és próbáltunk a szobámban beszélgetni, hallgatózott, benyitogatott ilyen olyan ürüggyel hogy hozott sütit (máskor sose nyit rám) és hasonlók.
amikor hozzá mentem, a barátnőm falazott nekem.
Szomorú voltam hogy sokszor be kellett csapnom, de képtelen voltam magam megfosztani az 1. szerelem élményétől.
Még akkor is, ha szomorú lett a vége, egy kis örömmel gondolok rá, mert tudom hogy az életben több kapcsolatom nem lesz, de legalább nincs bennem az az érzés hogy sosem kellettem senkinek és öreg nénikeként sem tudok majd nosztalgiázni Valakiről, aki egyszer nekem udvarolt :)
Na ez az, hogy nekem is ő az első.
De nem érdekel, ha úgy alakul át fogom hívni, először leültetem a konyhában, váltunk pár szót, majd megmondom hogy na most bemegyünk a szobámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!