Tegnap meghalt a nagymamám, hogy lehet ezen túl lenni?
Részvétem, nagyon sajnálom :( Idővel lehet túl lenni. Hagyj időt magadnak a gyászhoz. Ilyenkor ez a normális, h elsiratjuk, szomorúak vagyunk. :( én emlékszem, mikor mamám meghalt, a munkahelyen csak gépeltem, bámultam ki az ablakom, úgy éreztem, h mintha ott sem lennék, és üvegesedik a szemem. Búcsúzz el tőle, és majd utána, szépen lassan jobb lesz Neked, az élet megy tovább. Ő kivette a neki szánt szeletet az életből, már sose fog betegségtől szenvedni, most jól megérdemelt helyén, fentről figyel Benneteket. Neki jó. Te élj úgy, h mindig büszke lehessen Rád.
Legyél a szeretteid között (család, közeli barátok) most, a megosztott fájdalom fél fájdalom.
Sajnálom a mamádat.
Nekem egy éve halt meg. Én is nagyon szerettem, nekem is ő volt a legjobb mami a világon :)
Nekem nagyon sok idő volt mire felfogtam, h elment és soha többet nem láthatom. Most egy év elteltével is minden nap gondolok rá, van, hogy pityergek, vele álmodok. Nagyon hiányzik.
Van benne valami, hogy az idő majd segít, de elég sok idő kell hozzá, sajnos.Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!