Miért nem hisz abban a nagymamám hogy én is értékes vagyok?
Mostanában találkozgatok egy pasival, 4 randink volt eddig. Szerintem alakul valami, ő is mondogatja hogy boldog ha együtt vagyunk, én is így érzek. De a nagyim mindig azt mondja hogy "Remélem őszintén mondja nem csak hülyít" vagy egyik nap mikor randizni voltunk, találkoztunk a srác egyik haverjával véletlenül. Ezt elmeséltem itthon, mire "Soha sem tudod meg mit gondoltak rólad a haverjai, meg hogy elfogadnak-e majd téged, és hogy a fiú mit mond rólad a haveroknak."
Mert nagyanyám nem fogadja el a külsőmet, mert nem vagyok egy világszépe. Kb csodálkozik rajta hogy végre valaki megkedvelt. Együtt lakunk, nincs senkim, csak neki tudok ilyeneket elmondani, de kb mindig visszahúz...
Emlékszem, mind a 2 kérdésedre :)
Ha 4 randi volt, az már tök jó! Kérdezd meg, hogy az ő idejében hogy volt.
Na igen, én alapvetően nem hiszek magamban. Vagyis most, hogy "Ő" érdeklődik utánam, és kezdem elhinni hogy engem akar, kezdek bízni magamban. Hogy talán én is érek valamit valaki számára. És ez jó érzés, sőt egyre jobb.
Nem, nekem nagyim mindig negatív velem kapcsolatban. Pl hazahoztam egy jó jegyet, és megkérdezte hogy XY-nak mennyi. Nem vagyok egy bányarém, de világszépe sem vagyok, magas vékony lány vagyok. De a fogaimmal nincs kibékülve, mert nagyok. Mármint nem úgy hogy nem bírom becsukni a számat, vagy kapafogú lennék, hanem nagy méretűek. [link]
Ilyesmi, csak nem ennyire hófehér, de ilyesmi forma.
És rendszeresen előhozza mikor fogorvoshoz megyek, hogy "Miért nem lehet lereszelni belőle" meg hogy "Csak legalább ne lennének ilyen nagy fogaid".
5: Én sem hittem volna, hogy így alakul. Sőt, tervezzük az 5-et :)) Én nagyon örülök most ennek a helyzetnek. Csak érdeklem ha mindig elhív, nem? Randi után meg áradozik hogy mennyire szeret velem lenni. De jól is érezzük magunkat mindig, pedig semmi olyan dolog nem történt még. De nagyim szerint lehet csak szórakozik velem.
Kérdezd meg tőle, hogy jólesik neki, ha rosszakat mondhat rólad? Hátha észbekap.
Bár nem teljesen ez, de az én mamám anno azt mondta, nehogy úgy jöjjön a sógorom hozzánk, hogy nincs itthon a férjem, mert a szomszédok majd bogarat tesznek a fülébe/a sógorom felbátorodik...
Az a baj hogy nagyim saját magáról is ilyeneket mond, hogy ő fiatal korában milyen volt. Mármint negatívnak látta magát. Anyumat is, nagybátyámat is, nagypapámat is. Sőt, sokszor előhozza, hogy mennyit sírt mikor XY fiát meglátta, és az mennyivel jóképűbb volt mint az övé. Hogy milyen nehéz napok voltak azok.
Azt már mondani sem merem neki, hogy most írt nekem Ő :) hogy most aludta ki magát, mert éjszakás volt, és hogy a mosolyommal álmodott. Jó, tudom nyálasul hangzik stb :D meg ilyenkor nekem is az jut néha eszembe, hogy mi van ha csak szédít. Mert nem tudom elhinni hogy ennyire érdeklem, de ha nagyimnak ezt elmondanám, akkor mondaná el mindenféle hazudozónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!