24 éves létemre miért vigyáz a nagymamám ennyire az erkölcseimre?
Nagyidat teremtsd le, felnőtt nő vagy, neki ehhez semmi köze. Ha nem tud viselkedni, akkor menjen el itthonról. Apám akkor volt ilyen, amikor 15 éves voltam, és akkor sem volt jogos.
Jogod van az önálló szexuális élethez 24 évesen, sőt már 18 évesen is.
Azt javaslom vegyetek ki egy szobát valahol, ha ilyenek a családtagok.
Ugyan már!
Hány éves a nagyid? Egész biztos, hogy fiatal korában ő is eljárt: akkor házi-bulinak hívtuk, ahol csak a fiatalok, összedobtunk pár falat száraz-kaját, a piát, valaki vitte a magnót, lemezjátszót és hajnalig ment a tánc, a hülyéskedés, meg akik akartak a miegymás.
Kérdezd már meg tőle, hogy ő ilyen házibuliba sosem járt?
És ha nem, akkor, abban az időben ezzel egyetértett, vagy szeretett volna ő is ott lenni? Nehogy eljátsza már itt az elkölcs-csőszt, miközben meglehet, hogy ő is elvette az élettől, amit az nyújtott neki.
5/5. A nagyi korában nem voltak házibulik,és a lányok nem jártak el sehova mulatni. Még a fiúk sem voltak olyanok, mint most.
Még ezelőtt 30-40 évvel sem feküdött le egy tisztességes lány a házasság előtt senkivel.
A nagymama ezért nem érti meg a mai túlságosan szabados erkölcsöket. Akkor nem akarta egy lány sem kiélni magát, mint most.
Na pont ez az hogy ha a sráchoz mennék, akkor meg azon akadna ki, hogy "Nem szép dolog egy lánynak felmenni a fiúhoz", mert úgy illendő hogy a fiú jön a lányhoz. Ezt is megkaptam hogy "Ne te járkálj a fiúhoz".
Áhh az ő idejében még nem volt lemezlejátszó :) 85 éves, falusi asszony, nagyon vallásosan élt mindig. Ők bálokba jártak a faluházba. :)
Max anyumék idejében volt szokás az ilyen buli. Ő 50-55 év körüli.
De hozzáteszem hogy szűz vagyok még, tehát nem foghatja rám hogy erkölcstelen vagyok. Tudok magamra vigyázni úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!