Tegnap előtt meghalt az édesanyám. Hogyan dolgozzam fel, miként éljek tovább?
Szia! Sajnálom azt ami történt. Át tudom érezni velem is ez a helyzet. Ráadásul apukám is lelépett. Nagyszüleim neveltek fel. Nem baj,ha nem mutatod. Rólam sem mondja meg senki. Fontos,h túl legyél a "gyász"időszakán és utána jöhet az elfofadás,mert változtatni nem tudsz rajta. Ajánlom,legyenek biztos pontok az életedben(barátok,hobbi)amiben ki tudsz kapcsolódni. Ez lényeges. Ha nem tudod megoldani,menj pszichológushoz. Én is sokáig vártam ezzel,mert h meg tudom oldani,erős vagyok,stb. De van amiket nem mondasz ki maganak...Erős is vagyok,ahogy Te is,h felemelt fejjel csinálod tovább az életed. De néha nem árt ha elővarázsolják a dolgokat;)
Sok erőt!
Szia! Most vettem észre a kommentedet...
Olyan közelinek érzem még az egészet, de már kezdem elengedni. Mert el kell, hogy engedjem. Sokszor álmodom vele. De lett egy kutyám közben, a hugom itt van velem, szintúgy a többi családtagom. Hálistennek összeszedtem magam épp eléggé ahhoz, hogy tudjam, tovább tudok lépni...
Remélem te is jól vagy. Csak kitartás. :)
Most így, tizenhét éves fejjel visszaolvasni ezeket a kommenteket, bevallom, könnyek szöktek a szemembe... Kedvesek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!