Tegnap előtt meghalt az édesanyám. Hogyan dolgozzam fel, miként éljek tovább?
Őszinte részvétem! Sok erőt kívánok!
Én 12 évesen veszítettem el az anyukámat, máig nagyon hiányzik, de enyhül a fájdalom idővel!
Én is átölelnélek!!!!!
Nagyon sajnálom!!Őszinte részvétem!!
Én 10éves voltam mikor anyukám meghalt ő is 36 éves volt:(
Nagyon nehezen ment nekem is nélküle,mert mindig ö volt mellettem, vele aludtam vele tanultam és rossz volt,hogy egyik napról a másikra nem volt mellettem:(
ennek már13éve ,hogy ő meghalt ,de nagyon nehéz még most is:(
A testvéreim voltak azok akik sokat segítettek nekem,és édesapám aki felnevelt minket tisztességgel.
Sajnos nélkülük is de az élet megy tovább.
Ők már egy szebb és jobb világba vannak ez az ami vigasztal,nekik már nem fáj csak nekünk akik vissza maradnak..:(
tudom mit élsz most át ,de légy erős és kitartó mindenben
Most 10hónapos a kislányom és édesanyámról neveztem el,sokszor sírok,mert tudom ha itt lenne milyen boldog lenne a kisunokájától.hmmm
Minden jót neked az életben és Légy boldog nagyon nagyon boldog!!!ezt kívánom neked!!ölelés:)
Nagyon sajnálom ami történt. A gyászt át kell élned hogy békében tovább léphess. A seb ami a szívedben van még nagyon friss. Nem kell hogy egy ilyen tragédián két nap alatt túl lépj. Nem szabad elnyomnod az érzelmeidet, mert annál rosszabb lesz. Még gyerek vagy és most hatalmas súly nehezedik rád. Add ki magadból a fájdalmad. Sírj és tombolj.
Írj naplót, írd le benne mit érzel. Mesélj anyukádról.Nem kell szégyellned a könnyeidet senki előtt. Mert ez ilyen helyzetbe természetes. Kívánok neked kitartást és erőt hogy tovább léphess egyszer!
soha de soha ne add fel ! nagyon erős lánynak tűnsz, ezért hatalmas gratuláció és tisztelet neked :) és ne feledd: anyukád mindig figyelni fog téged onnan fentről, látni fogja a gyerekedet, az esküvődet, az életed legszebb pillanatait:)
kitartást és további erőt kívánok neked!:) és egy virtuális ölelés :)
Hát nemtudom mit érzel, de ugy nagyjából eltudom képzelni!borzasztó lehet .
anyukád bisztosan jó ember volt, és a mennybe került, ott meg már nagyon boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!