Gyerekes anyukáktól miért tartanak a férfiak?
Mert anyukájuk már van nekik.
...és csak egy nőt akarnak.
Miért?!... Mert nem szeretnék más gyerekének a terhét magukra venni!...
Mert egy ilyen kapcsolatban mindig fel fog tűnni a gyerek apja és ez örök konfliktus lesz...
Mert a férfiak inkább a saját gyereküket akarják nevelni a családban, nem a másét...
Mert a férfiak szülei 99%-ban kiakadnának, ha a fiuk hazavinne egy gyerekes nőt...
Bevallom, én sem örülnék, ha a fiam hazahozna egy olyan nőt, akinek már gyereke van, hogy komolyan járna vele (biztosan mindent megtennék, hogy lebeszéljem a fiam az ilyen kapcsolatról)!...
Ennek ellenére nem kizárt, hogy találsz olyan férfit, aki így is elfogad, végülis férfiaknak is lehet előző kapcsolatból gyerekük, ők talán jobban megértenek majd...
Mert bennük van a félelem, hogy esetleg nem őket akarod igazán, hanem pótapát a gyereknek.
Mert belegondolnak abba, hogy ha valami komolyabb lenne köztetek, el kéne fogadni, hogy egy másik pasi is ( a gyereked apja) része lesz az életeteknek, akármilyen ember is.
Mert tartanak tőle, hogy mi van, ha nem fogadja el őket a gyerek, netán ők nem tudják megszeretni a gyereket.
Mert a legtöbb pasi szereti saját maga előállítani a gyerekét, nem egy készen kapottat nevelni. Ráadásul, ha sajátot szeretne, az már egy négytagú család minden gondjával is együtt jár.
Mert nem tudják, hogy ha otthagyott a gyereked apja, nem te voltál-e a hibás, csak nem ismered el.
Mert a fiús anyák (általában) viszolyognak a gyerekes elvált asszony menyjelöltektől, a pasik viszont viszolyognak attól, hogy az anyjukkal napi szinten konfliktusuk legyen emiatt.
Mert...mert...mert...
Olvas el itt pár kérdést és rájössz. Miért nem keresel egy elvált apukát akinek van már egy gyereke, ő sokkal jobban eltudná fogadni a te gyerekedet is.
És igen amíg nincs az embernek gyereke, addig nagyrészt nem gyerekes társat keres.
De hát a kérdezőnek nem kell olyan férfi, akinek gyereke van, ő nem fogja másét nevelni...
Tipikus női kettős mérce.
Amúgy az elvált, gyerekes nőkkel vigyázni kell, az biztos.
3 gyerekes elvált anya voltam (nem engem hagytak el), s simán találtam férjet magamnak. A mostani férjemnek semmi gondja nem volt a gyerekeimmel. Azóta megszületett a közös gyerekünk is.
Anyósomék se szóltak semmit.
7 éve vagyunk éve, 6 éve házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!