Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? A húgom éli az...

Mit tehetnék? A húgom éli az én életem.

Figyelt kérdés
Minden amit akartam nem tehettem meg, persze a testvérem igen, úgy érzem ő éli az én életem. Nem mehettem egyetemre mert, hogy képzelem hogy nem dolgozok 2 éven belül az érettségi után. Persze a húgom szó nélkül felvételizhetett egy 3 éves képzésre. A volt barátaim most a testvéremmel vannak jóba, velem pedig már a kapcsolatot sem tartják. A család nagy része is lesz*rja mi van velem,mindig csak a húgom iránt érdeklődnek. Azok a fiúk akik nálam próbálkoztak most nála is. Sorolhatnám még milyen egyéb dolgokkal kerültem háttérbe de nincs értelme, és lassan úgy érzem az életemnek sincs :/
2013. márc. 16. 16:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
77%
Hány éves vagy, és a húgod hány éves?
2013. márc. 16. 16:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Én 21, ő 18.
2013. márc. 16. 16:43
 3/12 Bianka<33 válasza:
59%
erre csak annyit tudok mondani áll a sarkadra ki nem állhatom a szánalmas embereket és ezt nem bántásból mondom tedd azt amit te akarsz. amiben te vagy a legjobb van egy hobbid? épisd fel belőle a jövöd! ne várd meg hogy szánalomból foglalkozzanak veled! ha igy nem fogadnak el. majd valaki más elfog! határozd el magad és mutasd meg ki is vagy valójában!!!!
2013. márc. 16. 16:51
 4/12 Bianka<33 válasza:
43%
ha ugy gondolod igazam van akkor irj privátban és bővebben is tudok tanácsot adni!
2013. márc. 16. 16:51
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nyúzd meg és búj a bőrébe,amúgy a fiúknak csak villantani kell s már repülnek is tárt karjaidba!
2013. márc. 16. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:

A húgod nem a te életedet éli,hanem a sajátját,viszont olyan feltételekkel,amihez neked is UGYANANNYI JOGOD VAN.

Mivel nálunk ugyanez volt,én azt tapasztaltam,hogy az én szüleim reménytelenek voltak a magatartásuk változtatásában.

Egy kis erősítő,minden téren sokkal többre vittem,mint ő,mivel azóta sok év telt és bebizonyosodott,hogy minden,amit belé képzeltek bennem volt meg.

Mondjuk a mi esetünkben annyira irreális volt,hogy én jó tanuló voltam,ő nem.Csak ő fiú volt én meg nem.

Viszont én is nagyon bele voltam betegedve az önbizalomhiányba és addig a pontig,amíg nem tudatosítottam magamban,hogy az energiámat és a drága időmet,ne keserűségemre,hanem az előrejutásomra fordítsam,nem tudtam előre menni.

Csak mikor le váltam róluk érzelmileg,nem is kommunikáltam velük,mert minek a lekicsinyítés nem hiányzott nekem se,indult be a szekér velem.

Egyébként szülő vagyok,hallatlannak tartom ekkora szakadékot kialakítani szülőként a gyerekek között ilyen megkülönböztetéssel.

Nagyon fiatal vagy még,jelentkezz az egyetemre,ha ebben látod a megoldást,de titokban,ha eddig is elnyomtak és nem engedték.Ha felvesznek,annál nagyobb diadal lenne.

2013. márc. 16. 17:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért nem sz*rod le és keresel saját barátokat?
2013. márc. 16. 19:26
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es! Ők voltak az ÉN barátaim. És amugy is nehezen ismerkedek, bizonyos okokból, amit nem szeretnék részletezni.
2013. márc. 16. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
a villantás alatt mit kell érteni? :)
2013. márc. 16. 19:38
 10/12 Missi_Key ***** válasza:
79%
költözz el messze, legyél milliárdos, és amikor úgy már kellenél nekik, mondd meg h mostmár bszhatják..
2013. márc. 17. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!