Nem kívánom a szexet, attól félek, hogy rámegy a házasságom. Tudnátok javasolni valamit?
Hölgyek!
èn is hasonló cipöben jártam.
viszont azt hiszem van remény. próbáltam visszagondolni azokra az idökre amikor kivantam es orgazmusom volt (az orgazmus külön téma,az szerintem partner es szerelem melyseg függö). Mi volt anno mas?
egy ideje elkezdtem ujra edzeni. jobban nezek ki,es ahogy nezem magam torna közben,beindulok...
visszagondoltam hogy a kapcsolat elejen nadszal vekony es formas is voltam,jol ereztem magam szexi cuccokban.felvettem egy csipkes bugyit munkaba es gyakorlatilag az egesz delelött elöjatek volt,mire haza ertem annyira nedves voltam mintha megjött volna.
a mostani kapcsolatomban is problema hogy en kevesebbet kivanom/tam mint az elejen,de pont a napokban kezdtem megfigyelni hogy edzes utan amikor nezegetem magam ,tetszem magamnak, rajövök illetve realizalom hogy szexi vagyok, tenyleg kivan stb
gyakorlatilag magamtol indulok be.
ram nem jellemzö dolgokat müvelek,pl elé állok fehérnemüben és mondom hogy a tiéd vagyok.
eldobom az agyam... eddig azt gondoltam hogy szimplan szex kell neki es azert maszik ram,olyan szaraz voltam mint a sahara,fajt ha belem jött,ritkan volt jo...stb
gondoltam megosztom veletek.
remelem masnak is bejön ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!