Ti mit szólnátok ha a párotok exének a gyereke (családja) ilyen szinten jelen lenne az életetekben?
Párom volt barátnője meghalt, pár évig voltak együtt. A lánynak volt egy gyereke, akinek VAN apja, most is vele él. Ennek ellenére a párom el szokta magával vinni a gyereket ide-oda. Van hogy nála is alszik. Oké, mondhatjátok hogy rendes.. de engem zavar. Ez nem azt jelzi hogy még mindig ragaszkodik a múlthoz? Ahhoz a lányhoz??? (2 éve halt meg egyébként)
A másik hogy először nem is mondta el, hogy ki ez a gyerek. Azt hittem csak egy haverja fia, mert ő is itt volt. (nekem ez sem igazán tetszik, hogy az exek összehaverkodnak, mikor ugyanazt a nőt...)
A tetejébe még ennek a gyereknek a mostohaanyja is itt fetrengett a kanapén a múltkor tv-t nézve mikor megérkeztem, jó itt volt a gyerek is, érte jött, biztos nem feküdtek össze.... De akkor is nekem túl sok ez a kapcsolat.
Nem nagyon fura?? Inkább hagyjam ezt a "csapatot" és keressek másik pasit. Akinek nincsen ilyen múltja és ilyen banda mellette?
Ha az ÖVÉ lenne, akkor egy idő után én is ellátnám a gyereket. De így semmi közöm hozzá.
Az meg már más kérdés, hogy egy olyan gyerekes pasival aki nagyon gyakran van a gyerekével, és egy csomó pénzt elvisz lehet nem is kezdenék. Nem akarok egy gyerektől függeni. De szerencsére ezzel a gyerek csak olyan 2 hetente találkozik. Ha a sajátja lenne akkor nem is lenne egy szavam sem.
szakitás után is normális lenne hogy a gyerekkel van,hisz ugyanugy az élete része,nem a gyerekkel szakitott volna.
Így hogy meghalt az anyaj,persze hogy méginkább ragaszkodik hozzá.
"egy idő után biztos megmondom, hogy ez nekem nagyon nem tetszik. A gyerek még-még NÉHA, de a többieket le lehetne építeni szerintem.
És amúgy a gyereket is. Oké, lehet szerette anno. De ez már a múlt. Én sem tartom egy exem családjával sem a kapcsolatot, pedig volt akit kedveltem. Mégsem hívogatom most egyik ex testvérét is. A múltat le kell zárni." - Miért egy idő után mondanád meg neki? Majd ha már terhes leszel, utána? Most állítsad döntés elé, vagy félsz, hogy nem te győznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!