Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Ti mit szólnátok ha a párotok exének a gyereke (családja) ilyen szinten jelen lenne az életetekben?

Figyelt kérdés

Párom volt barátnője meghalt, pár évig voltak együtt. A lánynak volt egy gyereke, akinek VAN apja, most is vele él. Ennek ellenére a párom el szokta magával vinni a gyereket ide-oda. Van hogy nála is alszik. Oké, mondhatjátok hogy rendes.. de engem zavar. Ez nem azt jelzi hogy még mindig ragaszkodik a múlthoz? Ahhoz a lányhoz??? (2 éve halt meg egyébként)

A másik hogy először nem is mondta el, hogy ki ez a gyerek. Azt hittem csak egy haverja fia, mert ő is itt volt. (nekem ez sem igazán tetszik, hogy az exek összehaverkodnak, mikor ugyanazt a nőt...)

A tetejébe még ennek a gyereknek a mostohaanyja is itt fetrengett a kanapén a múltkor tv-t nézve mikor megérkeztem, jó itt volt a gyerek is, érte jött, biztos nem feküdtek össze.... De akkor is nekem túl sok ez a kapcsolat.

Nem nagyon fura?? Inkább hagyjam ezt a "csapatot" és keressek másik pasit. Akinek nincsen ilyen múltja és ilyen banda mellette?

2013. márc. 13. 14:12
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem azt sem várhatja majd el, hogy ha együtt laknánk majd akkor én is leüljek játszani ezzel a gyerekkel. Mikor nekem ő senkim. De adjak majd neki vacsorát meg minden. Azt sem tudom mi érdekel egy 10 évest, főleg hogy eléggé el van kényeztetve.
2013. márc. 13. 14:43
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny! De ez a gyerek akkor is a régi életéhez tartozik. Lehet nem ugyanaz egy szakítás mint egy halál. De végül is mindkettő valaminek a vége. Ha csak szakítanak akkor a ti véleményetek szerint akkor is hordozgatni kellene a gyereket? Mert akkor is része lett volna régen az életének!
2013. márc. 13. 14:46
 13/31 A kérdező kommentje:
Ki lett lepontozva??? Én két 100%ost és egy 60%ost látok. Én senkire nem nyomtam semmit!
2013. márc. 13. 14:47
 14/31 A kérdező kommentje:
Írtam már hogy ne személyeskedjetek lehetőleg. Amúgy 25 vagyok. (párom kicsit idősebb)
2013. márc. 13. 14:48
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is beleférne ha szakítás után hordozgatná a gyereket! Mert egy gyerek, gyerek, attól még szeretheti!Azno sem gondolkodnék, hogy adjak-e neki vacsorát vagy süssek-e neki süteményt, mert megtenném, nekem ezek a dolgok magától értendőek.
2013. márc. 13. 14:48
 16/31 anonim ***** válasza:
95%
Véleményt kérdeztél. Nekik ez a véleményük! Ha bólogató kutyát akarsz azt a boltban ehet venni, ez a gyakorikérdések... Az is vélemény ha téged egy érzéketlen, "kihaénnem", önelégült, öntelt senkiházinak tartunk...
2013. márc. 13. 14:50
 17/31 A kérdező kommentje:

Ha az ÖVÉ lenne, akkor egy idő után én is ellátnám a gyereket. De így semmi közöm hozzá.

Az meg már más kérdés, hogy egy olyan gyerekes pasival aki nagyon gyakran van a gyerekével, és egy csomó pénzt elvisz lehet nem is kezdenék. Nem akarok egy gyerektől függeni. De szerencsére ezzel a gyerek csak olyan 2 hetente találkozik. Ha a sajátja lenne akkor nem is lenne egy szavam sem.

2013. márc. 13. 14:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

szakitás után is normális lenne hogy a gyerekkel van,hisz ugyanugy az élete része,nem a gyerekkel szakitott volna.

Így hogy meghalt az anyaj,persze hogy méginkább ragaszkodik hozzá.

2013. márc. 13. 14:52
 19/31 A kérdező kommentje:
De így miért még jobban ragaszkodik? Az anyját látja benne? Még nem lépett túl?
2013. márc. 13. 14:55
 20/31 intrepid ***** válasza:
100%

"egy idő után biztos megmondom, hogy ez nekem nagyon nem tetszik. A gyerek még-még NÉHA, de a többieket le lehetne építeni szerintem.

És amúgy a gyereket is. Oké, lehet szerette anno. De ez már a múlt. Én sem tartom egy exem családjával sem a kapcsolatot, pedig volt akit kedveltem. Mégsem hívogatom most egyik ex testvérét is. A múltat le kell zárni." - Miért egy idő után mondanád meg neki? Majd ha már terhes leszel, utána? Most állítsad döntés elé, vagy félsz, hogy nem te győznél?

2013. márc. 13. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!