Hogyan közöljem a szüleimmel?
18 éves elmúltam, és szeretnék egy tetoválást. Elég régóta körvonalazódik bennem, de sose mertem felhozni a szüleimnek. Ők eléggé ellenzik az ilyen maradandó dolgokat, és nem is hinnék el, hogy tényleg átgondoltam.
Tudom hogy hivatalosan nem kell a beleegyezésük, de szeretném ha tudnának róla és elfogadnák.
Előre is köszi a válaszokat.
szerintem ha már 18 éves múltál akkor jogod van dönteni!
persze meg lehet érteni a szüleidet is mert a gyerekük vagy és aggódnak érted.szóval vedd a bátorságot és mond el nekik.
ha átgondoltad akkor jogod van ahhoz!! :D
Így, és várj vele, ha igazán akarod, pár hónap hónap már nem számít.
Minden héten többször felhozod a témát. Mutasd meg mit képzeltél el, és hova. Ha azt látják, hogy hónapok múlva is akarod, akkor látják, hogy átgondoltad. Értékelni fogják, hogy beavattad őket, és el akartad mondani.
Nekem 1,5 évet kellett várjak, hogy megcsináltathassam a piercingemet,igaz jóval fiatalabb is voltam. Tőlem is azt várták, hogy jól átgondolt legyen, ne csak mert most kitaláltam hóbort. (akkor még a környezetemben igen ritka volt,főleg vidéken..... idén 10 éve:))
26/N
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
És nem nem egy fiú nevét akarom :D Egy idézetet szeretnék, ami egész kiskorom óta segített pozitívan gondolkodni... Nagyon sokat jelent nekem ez a mondat :)
Egy tetoválás miatt nem éri meg összeveszni a szüleiddel.
Kinek akarod feltenni a tetoválást, ki lássa?
Ha valóban fontos neked az idézet, a szívedben hordozod és nem a testeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!