Hogy viselkednétek ebben a helyzetben?
Sógornőmék(férjem húga, férje, féléves gyerek) külföldön élnek, haza látogatnak a szülőknél fognak lakni. Voltakmás sokszor itthon,mióta együtt vagyunk, de soha nem jöttek hozzánk, férjem többször hívta őket. Nekünk két éves a lányunk, nem érdekelte, hogy rá vesse a szemét, a férjempedig nem szakadt le a telefonról, amikor ő szült. Magyarul nem bírom őket, mert elvárásokkal teli emberek, de a kötelességet nem ismerik. Férjem bejelentette elfogadták a meghívást, jönnek hozzánk egy délután. Mondtam, hogy persze jöjjenek, de nem várjanak semmit tőlem, megkínálom őket egy kávéval, sütit készítek, de nem fogok hasra esni, mert megjelennek.
Semmi kedvem hozzájuk,tudom hogy a férjem testvére, de ezt csak ilyenkor kell bizonyítani, és a születésnapján? És a gyereke születésénélnem tudta, hogy van egy testvére?
Ahogy erre a látogatásra gondolok felfordul a gyomrom és mind idegesebb vagyok, mert félek elpattan a húr és felteszek sógornőmnek néhány olyan kérdést amire válszolni nem fog tudni.
Amikor haza jönnek, tőlünk viszik a disznót levágva,tyúkot levágva, burgonyát, a férjem bepakol a kocsiba és viszi az anyjához, mert hát a testvére, ebből is elegem van. Nah szóvalmit csináljak? Szorítsam össze a szám és legyek megint balek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!