Gyermekelhelyezési per. Ezt most miért tette?
Sok évvel ezelőtt futó kapcsolatom volt egy nálam idősebb nővel. Terhes lett és közölte, hogy a gyereket megtartja, de én nem kellek. Aztán mikor megszületett a gyerek, beperelt gyermektartásra, amit a mai napig a fizetésemből tiltanak le. Azóta már sok év eltelt, én sem az anyával, sem a gyerekkel nem tartom a kapcsolatot. Most kaptam egy levelet, hogy gyermekelhelyezést kér. Azt hiszem, mostanára már világossá vált, hogy nem akarok velük semmilyen kapcsolatot, nemhogy elvenni a gyereket. Akkor most minek ez a per?
Kérem a válaszolókat, hogy ne a gyerekhez és anyjához fűződő viszonyomat boncolgassák vagy kritizálják, hanem abban segítsenek nekem, hogy kiderítsem, mi állhat ennek a dolognak a hátterében. A válaszokat előre is köszönöm.
Ezt nem értem. Jelenleg közös felügyelet alatt van a gyermekjogilag?
Akkor hogy jött a képbe a gyermektartás?
Ha nem neki volt ítélve a gyerek eddig, akkor milyen alapon tiltották le a gyermektartást?
16: a szex arról a szeretetről szól, amibe belefér a gyerek. Ha nincs ilyen szeretet koztetek, semmi apropója a szexnek.
Nem hiszem, hogy nem tudod, hogy a szeretkezésből jó eséllyel gyerek lehet.
Azt sem hiszem, hogy nem vagy vele tisztában, hogy nem azon múlik a fogantatás, hogy mit gondolsz a fejedben, hanem azon, hogy bedugod-e a fütyidet.
Ezek után olyan megjegyzést tenni, hogy a beleegyezésed nélkül fogant meg a gyerek, több, mint éretlen.
És ugyanezt a kérdést a Google-ba beírni se jutott eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!