Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, apukák! Hogy mondhatn...

Anyukák, apukák! Hogy mondhatnám el a kislányomnak, hogy apa "nincs"?

Figyelt kérdés

2 hónapja váltunk el a férjemmel. Nem voltak veszekedések, ordítozások, egyszerűen megromlott a házasságunk. Többek között ezért sem értem, hogy miért viselkedik így az exem.

Kb másfél hónapja semmit nem tudunk róla. Kerestem, nem lehetett elérni, de még csak visszajelzést sem adott magáról. A 4 éves kislányunk folyamatosan kérdezgeti, apa hol van? Mit mondhatnék, mikor fogalmam sincs? Akkorát csalódtam benne, hogy nem érdekel, ha anyagilag nem akar támogatni, a gyerekemért a végsőkig megteszek majd úgy is mindent, még ha nagyon nehéz is lesz. De mit jelentsen ez, hogy jóformán válásunk óta 100%-ig hanyagolja a gyerekünket? Teljesen kiborít, ahogy látom, hogy a lányom szenved, nem érti mi zajlik körülötte, hogy hirtelen miért nincs apja?? Közös ismerősöktől azt hallottam, éli világát, bulizik, utazgat össze vissza. Nem különösebben bánt, azt csinál már, amit akar. De ez, hogy elérhetetlenné tette magát a gyereke számára iszonyatosan felbosszant. Mit tennétek? Elsősorban szülők véleményére lennék kíváncsi.

2013. márc. 9. 23:05
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondd, hogy meghalt... Könnyebb feldolgozni, mint, hogy ellökte magától.
2013. márc. 10. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!