Szerintetek szép lenne a Lilla név a kislányomnak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 20:58
1/15 anonim válasza:
Én személy szerint utálom a Lillát több okból is, de ha neked ez tetszik, akkor legyen ez a neve.
2/15 anonim válasza:
A hugomat Lillának hívják. Elmegy egy névnek, de személy szerint a hugom egy akaratos lány, szóval nem egy angyal.
3/15 anonim válasza:
Nincs olyan név, ami mindenkinek tetszik, emiatt felesleges kérdést kiírni, mert úgyis jönnek olyan válaszolók is, akik lehúzzák, hogy nagyon béna, meg olyanok is, akik szerint nagyon szép, szóval nem sok értelme van az egésznek.
Azt kell nézni, hogy nektek tetszik-e és illik-e a vezetéknévhez. Ennyi.
4/15 anonim válasza:
Nem ismerjük a kislányodat! Ezt a kérdést úgy kell feltenni, hogy szép név-e az, hogy Lilla. De az ilyet sosem értettem mikor valaki idegenek véleményét kérdezi. Különben a vezetéknévtől is függ.
5/15 anonim válasza:
Az én testvérem is Lilla.. Nagyon szép név szerintem, de a személyisége neki is elviselhetetlen..:D
6/15 anonim válasza:
Az egyik legszebb név szerintem. Felnőttként is viselhető, kicsinek is, elegáns név. Azok a Lillák, akiket én ismerek, pedig mind különleges, remek emberek.
8/15 anonim válasza:
én is azt szeretném majd a kislányomnak :)
9/15 anonim válasza:
Kislánynak persze. Fiúnak már annyira nem illene.
Egyébként egyetértek azzal, aki írta, hogy NEKTEK kell, hogy tetsszen. Itt az emberek többnyire az alapján mérlegelnek, hogy az általuk ismert Lilla milyen személyiségű. A név viszont nem determinálja a születendő lányod természetét, szóval én is azt javaslom, hogy inkább magadnak tedd fel ezt a kérdést.
10/15 anonim válasza:
Ha neked tetszik akkor legyen az. Nekem a Lili mondjuk jobban tetszik, és hasonlít is erre a névre. A lilla akit ismertem egy agyhalott beképzelt csaj volt, szóval nekem emiatt egy kicsit nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!