Hogyan lehetnék olyan szép, ápolt, csinos, mint Labancz Lilla az Álom. Net c. filmben?
Először is, ne itt osszátok meg, hogy lófejűnek, rondának, ribancnak tartjátok... Mert nem érdekel. :)
Nincs kórom önbizalomhiányom, nem az Ő koppintása szeretnék lenni (pl. az arcunk is tök más, és nekem az enyém jobban tetszik), csak ma láttam a filmjét és szerintem nagyon szép...
Van kis túlsúlyom, barna a hajam (ezt folyamatosan ki akarom szőkíteni)...
HOgyan tudnék kicsit olyan lenni, mint Ő?
viselj élénk színeket, használj dúsító szájfényt(pl. dm-ben s-he vagy essence ezek még az olcsóbb kategória de jók)
magassarkú, de csak akkor, ha magabiztosan tudsz benne lépkedni és egyenes háttal:) a hajadra vmi hajfényt fújj hogy csillogjon, kiegészítők(a kevesebb több) meg ehhez hasonló csajos dolgok:)
Sok pénzzel. -.-"
Fodrásszal száríttasd be a hajad, rendszeres kozmetikus, körmös, hetente shopping. Kb ezt látom az ilyen lányoktó, a mibőlt viszont nem mondják el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!