Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a volt...

Mit csináljak, hogy a volt párom békén hagyja a családomat és ne fenyegessen?

Figyelt kérdés

Évekig együtt voltam egy nálam idősebb férfival,aki támogatott anyagilag,vett lakást,autót.Szerettem,de felesége volt.Szakítottunk és elkezdtem randizni egy régi ismerősömmel.Teljesen más volt,mint a volt párom,nem a pénzével próbált irányítani mindent és mindenkit.Összeköltöztünk és rendbe jött az életem.De volt egy elég nagy vitánk.

Akkor tartottunk egy kisebb szünetet és akkor lefeküdtem a volt barátommal.

Terhes lettem és elmondtam a barátomnak ezt az egészet.Mégis velem maradt és a picit is nagyon szerette.De egy idő után egyre többet veszekedtünk és kezdett hiányozni a régi,gondtalan életem.Nem bántam meg,hogy lett egy lányom,mert mindennél jobban szeretem.De elegem volt abból,hogy a párom mindenre azt mondta,hogy "ne,mert drága",a barátnőimmel alig tudtam találkozni,mert nem volt jó véleménnyel róluk és csak veszekedés lett ebből is.

Ezeket a lányom apjával beszéltem meg (fura,de vele találkoztam a legtöbbet) és kialakult köztünk újra valami.Először tagadtam,mert nem akartam,hogy megint csak egy éjszaka legyek neki,de nem sikerült.Elhagytam miatta a páromat és hozzáköltöztünk a picivel(elvált a feleségétől).Minden tökéletes lenne,ha a volt barátom nem zaklatna minket.

Folyton gyűlölködő leveleket kapunk,minősítetlenül beszél rólam,olyanokat mond,hogy ránk gyújtja a házat meg hogy elveszi tőlünk a lányunkat,mert neki is joga van látni és hogy én szörnyű anya vagyok,nem fontos a lányom,stb. és hogy miattam veszítette el a munkáját és tönkretettem.

Nem akarom,hogy a lányom ebben nőjön.Mit csináljak vagy mondjak neki,hogy békén hagyjon minket végre?

23/N

2013. márc. 9. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ki a gyerek apja, és kinek a nevét viseli?
2013. márc. 9. 12:08
 12/14 A kérdező kommentje:

A mostani párom a lányunk apja és az ő nevét is viseli.

Feltűnt már,hogy itt nem csak a kérdés kiírója moderáltathatja a válaszokat? :)

Nem az érdekelt,hogy itt mit gondolnak rólam,szóval ha szidni akarnak,hát hajrá.Nem annyira tud érdekelni.

2013. márc. 10. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
30%

Én moderáltattam a válaszokat!

Tudjátok egyszer egy kedves bölcs ember, azt mondta: Az vesse rá az első követ, aki maga is bűn nélkül él!

Csináljatok egy oldalt Erkölcsrendészet.hu címen és ott osszátok az észt!

2013. márc. 10. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
32%
ja, és lehet lepontozni!!!
2013. márc. 10. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!