Mit csináljak, hogy a volt párom békén hagyja a családomat és ne fenyegessen?
Évekig együtt voltam egy nálam idősebb férfival,aki támogatott anyagilag,vett lakást,autót.Szerettem,de felesége volt.Szakítottunk és elkezdtem randizni egy régi ismerősömmel.Teljesen más volt,mint a volt párom,nem a pénzével próbált irányítani mindent és mindenkit.Összeköltöztünk és rendbe jött az életem.De volt egy elég nagy vitánk.
Akkor tartottunk egy kisebb szünetet és akkor lefeküdtem a volt barátommal.
Terhes lettem és elmondtam a barátomnak ezt az egészet.Mégis velem maradt és a picit is nagyon szerette.De egy idő után egyre többet veszekedtünk és kezdett hiányozni a régi,gondtalan életem.Nem bántam meg,hogy lett egy lányom,mert mindennél jobban szeretem.De elegem volt abból,hogy a párom mindenre azt mondta,hogy "ne,mert drága",a barátnőimmel alig tudtam találkozni,mert nem volt jó véleménnyel róluk és csak veszekedés lett ebből is.
Ezeket a lányom apjával beszéltem meg (fura,de vele találkoztam a legtöbbet) és kialakult köztünk újra valami.Először tagadtam,mert nem akartam,hogy megint csak egy éjszaka legyek neki,de nem sikerült.Elhagytam miatta a páromat és hozzáköltöztünk a picivel(elvált a feleségétől).Minden tökéletes lenne,ha a volt barátom nem zaklatna minket.
Folyton gyűlölködő leveleket kapunk,minősítetlenül beszél rólam,olyanokat mond,hogy ránk gyújtja a házat meg hogy elveszi tőlünk a lányunkat,mert neki is joga van látni és hogy én szörnyű anya vagyok,nem fontos a lányom,stb. és hogy miattam veszítette el a munkáját és tönkretettem.
Nem akarom,hogy a lányom ebben nőjön.Mit csináljak vagy mondjak neki,hogy békén hagyjon minket végre?
23/N
Jelentsd fel! A levelek bizonyítékok. Ez halálos fenyegetés, ha több is van a rendőrség nagyon komolyan veszi.
Nekem is volt szerencsém egy ilyen EXhez, félelmetes párhuzamokat látok a két történet között.
Priviben elmondom, mi történt!
"De elegem volt abból,hogy a párom mindenre azt mondta,hogy "ne,mert drága","
Aha. Akkor most azt kellene megoldani, ha már a szerencsétlen "barát" elvesztette a sajátjaként szeretett kisbabát, a munkáját, tönkretéve érzi magát- azt kellene megelőzni, hogy bűnöző legyen, emiatt a sorozat miatt.
Lenne valaki (testvéred? szüleid? ki lehetne ez?), aki beláttatná vele, hogy új életet kell kezdenie - nélkületek!!- és hogy neki ez a legjobb.
Kaptal lakast, autot, de megis te koltoztel a jelenlegi ferfihoz pl.
A sajat erzelmeidet vizsgald meg, mivel te erdekbol valasztasz ferfit, nem az oszinte erzelem az iranyitoja, s valoban nem gondolsz a kislany lelkere, hogy mit el at melletted, hany "apukat" fogadjon el stb., mit erezz kozben.
Nem akartam játszani senkivel,csak nem akartam olyan ember mellett maradni,akivel nem voltam boldog.
A lakásból elköltöztem,amikor először szakítottunk és a kocsit is visszaadtam neki,mert haragudtam rá és nem akartam,hogy bármi emlékeztessen rá.
Most pedig azért költöztünk hozzá,mert miért költözzünk egy 3 szobás lakásba,amikor van egy háza,ami azért csak jobb és nagyobb.
Nem érdekből választottam őt.Nagyon szeretem,akkor is szeretném,ha nem lenne pénze.A lányunkat is szereti,foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!