Mit tegyek ha a férjem nem bízik meg bennem?
Előjöttek az anyatigrisek és az önbizalomhiányos pasik... Kocsma és kocsma között is van különbség,jaj mekkora dolog,ha néha kikapcsolódik egy anyuka is.
Kérdező,csináltál valaha is olyasmit,ami miatt nem bízik meg benned a férjed? Mert ha igen,akkor az szívás,ugyanis akkor meg tudom érteni. Viszont,ha semmi oka nincs rá,akkor meg vagy tovább győzködöd,vagy mittudomén... Én egy időben inkább felhívogattam a pasimat fél-1 óránként,hogy jelentsem,mi a helyzet,hogy érzem magam és mit csinálok. Régen nagyon átverték és ezért volt velem is bizalmatlan,bár attól még tudom,hogy ugyanolyan ciki a dolog. De legalább mára már(eltelt a hívogatós időszak óta jó pár hónap) nem kell hívogatnom,végigalussza nyugodtan az éjszakát ha bulizok,nem támad rám,hogy biztos megcsaltam és őszintén kíván jó szórakozást,ha indulok a buliba. Szükségtelen harc volt ez,de nekem sikerült megvívni:D Talán nálatok is beválna. Bocsi,ha hülyeségnek gondolod,de nekem csak ez jutott eszembe hirtelen:)
Azért tényleg tisztázni kéne milyen kocsmáról van szó.
Mert nekem leszakadna a pofám, ha anyám a csövesek közé járna a talponállóba és egy feles kevertet kérne.
Viszont egy kulturált inkább pub jellegű hellyel nem gondolom, hogy probléma lenne.
Istenem! Vegyen már magából vissza az aki húúú dd leír meg anya vagyok és néha bulizok. Amúgy soha nem csaltam meg,nem adtam rá okot,h ilyen legyen, az a kocsma nem lepukkant..sőt! Am.meg 1évben 2*ha elmegyek,és ismerősök,fiatalok vannak ott! Ja és élő zene van. Ennyi. Hívtam magammal de nem jött.
Azok meg akik leírják az ilyen anyákat, Már bocsi a kifejezésért de KAPJÁK BE!
Emberek, a kocsma nem feltétlenül egyenlő a talponálló kricsmikkel... valószínű nem azokra gondolt. Nők csoportosan egyébként sem szoktak odajárni, kivéve a nagyon csöves, műveletlen prolik, én meg nem feltételezem ezt a kérdezőről. És miért lenne egy söröző gázabb hely, mint vmi trendi szórakozóhely?...
És kben is, mi köze annak, hogy kocsmába ment-e, vagy jazzklubba, ahhoz, hogy a férje féltékenykedik rá? Ha azzal gyanúsítgatja, hogy félredug, akkor is azt tenné, ha vmi "nőknek társadalmilag jobban elfogadott" helyről jönne vissza fülig érő vigyorral a barátnőivel.
Kérdező: beszélj a férjeddel! Mondd meg neki, hogy nagyon megalázó és bántó, hogy nem bízik benned, és nem tettél semmit azért, hogy ilyeneket higgyen rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!