Mit tegyek ha a férjem nem bízik meg bennem?
Hát elég gáz, h anya létedre kocsmákba jársz, az meg még inkább h van aki pártolja, h jól teszi.
Szerencsére az én menyasszonyom különb.
Azokra a nőkre gondolok, akik házasok vagy még nem azok, de terhesek lesznek a szeretőjüktől és a párjuknak nem mondják el, h mi a szitu, sőt végignézik, h a pasi felneveli abban a hitben, h az övé.
H van ehhez gerincük?
A férfi ha másnak csinál gyereket azért az ugye nem olyan, mert a feleség azzal a gyerekkel nem kerül kapcsolatba, jobb esetben soha nem is látja, legtöbb esetben még a férfi sem szerintem.
Azért kérdezem, mert amerikai ismerősömmel a háborúról beszélgettünk és mondta, h kint nagyon magas a kakukkfiókák száma, mert ugye a férj kint harcol, az asszony meg otthon hetyeg más férfiakkal, holott egy felmérés szerint a katonák 90%-a a pénz miatt ment ki, amivel a családját akarja segíteni.
Erről meg az jutott eszembe, h más kontinenseken meg tök alap, h mondjuk 4 gyerekből 1 nem az övé.
Szertinem jobb lett volna, ha úgy fogalmazod meg, hogy söröző, vagy borozó... Lényeg ugyanaz, csak más a hangzása.
Egyesek meg érdekesen gondolkodnak, azokról a nőkről, akik már szültek. Komolyan más szórakozásuk nem lehet, csak az, hogy havi egyszer elmennek sütit zabálni (persze szigorúan csak naplemente előtt) egy barátnőjükkel?
SAjnálom azokat, akiknek a hátralévő életükre ez az egyetlen szórakozási lehetőség...
Azt azért nem ártana tisztázni,hogy van oka nem bízni benned?Mert,ha már történt valami "törvényellenes" akkor én se tartanám jó ötletnek ezt a szórakozzunk dolgot.
Beszélj vele mindenképpen,abból nincs baj.Lehet,csak félt,a kocsma nem mindig biztonságos.Vagy például nem akarja,hogy túl sokat piálj...Ezen nincs mit kertelni,kérdezz rá:)
Mi olyan kocsmába szoktunk járni, ahová csak huszonévesek járnak, nagyon szép a berendezés. Lehet venni legalább 20 fajta koktélt, teákat, töményet, sört stb. Nagyon jó beülni oda, zsong az élet, mert főleg egyetemisták járnak oda, van csocsó, billiárd. A többi kocsma is ilyesmi, max. kisebb, ahová járunk, de szintén huszonévesek, max 30 veszik birtokba.
Nem értem a sok begyöpösödött barmot, aki azt hiszi, hogy egy kocsma csak az a tipikus lezüllött hely lehet, alkoholista öregemberekkel. Igen van ilyen is, de nálunk (Szeged) pl. rengeteg kocsma van fiataloknak, akik kikapcsolódásra, beszélgetésre vágynak egy nyüzsgő helyen.
A másik az, hogy akinek gyereke van, még nem kell ott rohadni a gyerek mellett 18 éves koráig, nyugodtan el lehet menni kikapcsolódni, sőt szerintem muszáj is elmenni, jó érzés kikapcsolódni, lazítani a barátokkal, ahelyett, hogy a gyereket hajkurásznánk 24 órán keresztül. Ha csak ez menne, akkor minden anya belefásulna az otthon ülésben és abba, hogy csak a gyerekkel lehet nagykoráig. A kicsinek végképp semmi baja nem lesz, ha otthon pár órát az apja vigyáz rá, aztán meg fordítva, vagy esetleg a nagyszülők. Legyetek már NORMÁLISAK emberek, túl sok a gyakorin a megkeseredett idióta, aki zúdítja a baromságait.
Sehogy sem tudod rendezni, hogyha a szó nem elég. Vidd magaddal őt is, gyereket bízzátok a nagyszülőkre. Havonta párszor nyugodtan meg lehet csinálni, a férjed is megnyugodna.
tény és való, a kocsma szónak van egy elég negatív felhangja. mi is inkább sörözőnek, pubnak hívjuk, mert kicsit más képet fest idegenek előtt, nem leszünk rögtön tróger alkesznak elkönyvelve. :)
nem is tudtam, h a kocsmákban lehet bulizni... mi szórakozóhelyre járunk, van olyan kisgyerekes anyuka ismerősöm aki néha jön velünk, addig apa vigyáz a kicsire, anya meg táncol egy jót.
ha nem bízik benned, akkor bizonyára adtál rá valami okot. ha szimplán betegesen féltékeny, akkor küldd el kezelésre.
Nyilván magából indul ki a férjed. Nem bírja elképzelni, hogy valaki (te, a felesége) nem lép félre, mikor szórakozik.
Akik pedig szerint egy anya nem szórakozhat néhanapján az vegye kölcsön a másik gyerekét egy hónapra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!