már leirta a kérdező,hogy a férj tapizott. tanulj meg olvasni.
2013. márc. 8. 18:22
12/29 anonim válasza:
Már nem keresem ki újra, csak leírtam, amit az akkori álláskor láttam. Ennyire nem izgat a téma :) Az én pasim engem tapizik :)
2013. márc. 8. 18:25
13/29 anonim válasza:
egy betűt írtál el, de én még is értem, hogy a kérdező hogy értette a kérdését.
azt a kérdést ugyan nem olvastam el, de azért megpróbálok válaszolni: ha kimondottan célja volt azzal, hogy megfogdosott más csajt miközben felesége van, elég bunkó tőle. szívem szerint nem bocsájtanék meg igazán neki. lehet máskor nem csak tapizgatott, hanem már meg is csalta a párját.
2013. márc. 8. 18:26
14/29 anonim válasza:
Szerintem annyira nem kézenfekvő amit írsz, hogy azért nem érti senki. Odament egy nőhöz és szándékosan kaján vigyorral, nyelvét lógatva megmarkolta a mellét, kitágult orrlukakkal :) vagy részegen egyszer diszkréten hozzáért miközben fordult, nem mindegy. Szerintem írd le pontosan a helyzetet, hogy mi történt!
2013. márc. 8. 18:26
15/29 anonim válasza:
Nem tudom mivan ezen az oldalon hülyék kötekedő barmok gyülekezete???Érdekes módon én egyből megértettem a kérdező kérdését de nektek ti kötekedő barmok nagyon nehéz látom.Egy betűn vagytok kiakadva?nnyi hülyét egy helyen...
Kérdezőnek a válasz.Nem tudom ez szerintem emberre válogatja,nyílván nem lenne váló ok,de biztos sokan szóvá tennék a dolgot,bár lehet olyan is akadna aki elválna.Ez szerintem egyén és helyzet függő.
2013. márc. 8. 18:31
16/29 anonim válasza:
Én válnék. Aztán tapizhatja a jó k.... anyját utána. :)
2013. márc. 8. 18:43
17/29 anonim válasza:
Nem lenni büszke ilyesmi, férjet jól pics@n rúgni és kitenni, helyette keresni valaki mást.
2013. márc. 8. 18:55
18/29 anonim válasza:
A nők simán megbocsájtják. Kell nekik a della, különben éhezik a gyerek. Egy nőnek 25 év felett a pénz a fontos. Mivel sok a munkanlküli fiatal, ezért mindent elviselnek, csak hogy maradjanak.
2013. márc. 8. 18:56
19/29 anonim válasza:
Kérdező! Ha te olyan szajhát választottál barátnőnek, akiről tudod, hogy minden útjába kerülő pasassal lefekszik, miért engedted át egyedül hozzá a férjedet? Örülj, hogy a férjed csak megtapizta, de nem feküdt le vele.
2013. márc. 8. 19:04
20/29 anonim válasza:
Nem örülnék neki nyilván, de azért ennyi miatt még azt hiszem nem válnék el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!