Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen családmodellről?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, középiskolai osztálytársam volt.

A fickónak 2 barátnője van és így hármasban élnek együtt. Az egyikkel 8 éve van együtt. Aztán kerestek hármashoz egy másik nőt. Kezdetben csak így a hármashoz járogattak össze kizárólag a sex miatt, aztán már szerelmes lett mindenki mindenkibe és olyan 4 éve így hárman együtt élnek.

Most meg gyerekeket terveznek. Egyet-egyet mindkét nőtől.

Egyébként szemlátomást is boldognak tűnnek így együtt. A két nő is jóba van egymással. Néha látom őket vásárolni, nevetgélnek, elvannak, néha összekarolkozva mennek.

Neked mi a véleményed egy ilyen családmodellről?:)

2013. márc. 7. 18:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Mi a véleményem? Ha ők így szeretnék csinálják!
2013. márc. 7. 19:52
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Én is éltem egy ideig ilyen kapcsolatban. Alapvetően nincs vele semmi gond, ha a két nő megfér egymással. Nálunk ezen bukott a dolog, a másik csaj kiakadt, amikor rájött, hogy a srác velem is szexel kettesben (előtte azt hitte, hogy csak hármasban csináljuk meg a srác vele, nem is értem, hogy gondolta, na mindegy).

Igaz, nálunk szokatlan ez a modell, de ha belegondolunk, annyira nem vészes.

A mozaikcsaládokon senki nem ütközik már meg, és azt is tudják a gyerekek kezelni. Ezt miért ne tudnák?

2013. márc. 7. 19:56
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
sokszor a legkevesbe szokvanyos csaladmodellek a legmukodokepesek. miert ne? azt hiszem egy ilyen kozosseg sokat tanithat a gyerekeinek az elfogadasrol (es a szexualis szabadsagrol is, de mint tudjuk, a gyerek szexualitasa nem fugg a szulok szexualis orientalodasatol) persze ismeretlenul nehez ilyet mondani, sokat szamit milyen emberek ezek, sot, leginkabb ez szamit.
2013. márc. 7. 19:57
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

Tényleg, milyen emberek? Normálisak vagy nem? Szegények, gazdagok? Szépek, csúnyák? Ezt leszámítva nincs semmi nem szokványos az életükben, vagy megrögzött különcök?

Kicsit több infót légyszi:)

2013. márc. 7. 20:11
 15/28 A kérdező kommentje:

Akkor kicsit több infó:

A pasi 39 éves. Nagyon jó fej, vicces humoros ember. Okos, tanult, több nyelven beszél. Egy mérnöki és egy közgazdász diplomája van.

Több nagy cége van. Építőipari és gépipari cégek. Nagyon megy neki az üzlet. Van olyan cége ami már multinacionálissá nőtte ki magát. Szerintem többszörös milliárdos már. Rá egy rossz szót se tudnék mondani.

A nőket annyira nem ismerem. Az egyiket csak látásból. Külsőleg mindketten azok a tipikus cicababák, de belsőleg szerintem nem. Szimpatikus, helyes, okos nők. Az egyik diplomás, de szerintem a másik is. Mindketten vállalkozók. Az egyiknek több szépségszalonja van, a másiknak pedig több kizárólag prémium élelmiszerek árusító boltja van.

Összességében mindhármukat normális, szimpatikus embernek tartom.

2013. márc. 7. 20:45
 16/28 anonim ***** válasza:
70%

Az ők dolguk hogy mit csinálnak hármasban...de gyerek ilyeneknek nem való!

Ez nem család, és nem családmodell!!!!

2013. márc. 7. 21:09
 17/28 anonim ***** válasza:
87%
Nincs ebbe semmi kül ha jó nekik így...De gyereknek az nem való hogy oda szülessenek.mit fognak mondani a két nőre? "Anya-1 Ayna-2" ??
2013. márc. 7. 21:28
 18/28 anonim ***** válasza:
73%
*Anya-2*
2013. márc. 7. 21:28
 19/28 Meknes ***** válasza:
52%
Ha mindhárman jól érzik magukat,hát éljenek így tovább!Én nem tenném,de ha nekik jó,nem ítélem el őket.Gyereket viszont nem kellene vállalniuk,semmi esetre sem.Egy gyereknek ez a családmodell nagyon nem megfelelő.
2013. márc. 13. 08:52
 20/28 anonim ***** válasza:
78%
Én mint férfi, picit féltékeny vagyok erre a fickóra. Két nővel, hmm. Csak mondjuk picit nehéz, ha egyszerre akarnak gyereket. Két gyesen lévő anyuka, rögtön (minimum) két gyerek.
2013. márc. 13. 09:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!