Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen családmodellről?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, középiskolai osztálytársam volt.

A fickónak 2 barátnője van és így hármasban élnek együtt. Az egyikkel 8 éve van együtt. Aztán kerestek hármashoz egy másik nőt. Kezdetben csak így a hármashoz járogattak össze kizárólag a sex miatt, aztán már szerelmes lett mindenki mindenkibe és olyan 4 éve így hárman együtt élnek.

Most meg gyerekeket terveznek. Egyet-egyet mindkét nőtől.

Egyébként szemlátomást is boldognak tűnnek így együtt. A két nő is jóba van egymással. Néha látom őket vásárolni, nevetgélnek, elvannak, néha összekarolkozva mennek.

Neked mi a véleményed egy ilyen családmodellről?:)

2013. márc. 7. 18:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Számomra nagyon bizarr.. de ha ők jól érzik így magukat, ki vagyok én, hogy elítéljem őket? Én így kétlem, hogy tudnék élni..
2013. márc. 7. 18:52
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha nekik megfelel és senkinek sem ártanak vele, az ő dolguk.
2013. márc. 7. 18:52
 3/28 zabmester ***** válasza:
97%
Nagyon fura ez nekem, én nem tudnám elképzelni magam egy ilyen kapcsolatban. De ha ez tényleg mindhármuknak jó így, hát ki vagyok én, hogy beleszóljak? Amúgy meg, vannak országok, ahol ez nem kirívó.
2013. márc. 7. 18:57
 4/28 anonim ***** válasza:
89%

[link] ennyit erről:D

bocsi a nem építő jellegő hozzászólásért :)

2013. márc. 7. 19:00
 5/28 anonim ***** válasza:
69%
Beteg.
2013. márc. 7. 19:00
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Az addig oké, hogy ők jól elvannak így, de a gyerekeket nem kellene elbaszni. Ez nem megfelelő példa nekik.
2013. márc. 7. 19:13
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Bizarr.

"Amúgy meg, vannak országok, ahol ez nem kirívó."

Ja. De nem véletlen, hogy a nyugati országokban törvény tiltja a poligámiát.

2013. márc. 7. 19:19
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
Mult kor volt a tv.ben is egy cép nagy család.3nő,2tőtől már gyerek is volt,lehet azóta beszült a 3dik nő is.Valami agyi beütésük biztos van..
2013. márc. 7. 19:24
 9/28 anonim ***** válasza:
73%
Nincs jogok ítélkezni és ha nekik így jó, akkor oké. Szerintem ez még mindig jobb, mintha a férfi titokban tartana a felesége mellett egy szeretőt...Én majd arra lennék kíváncsi, hogy a gyerekeket (ha lesznek), hogy fogják nevelni, kezelni a kérdéseket, amiket majd a gyerekek feltesznek. pl: ki akkor az anya? Apa, hogyhogy 2anyát szeret? stbstb...
2013. márc. 7. 19:25
 10/28 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem azt csinálnak amit akarnak, míg csak ők az érintettek. A gyerekkérdés már nehezebb. Szerintem nem éppen a legegészségesebb helyzet ez. Így vagyok a meleg párokkal is. Viszont.. ha arra gondolok hány idegbeteg, alkesz, semmirekellő, netán agresszív szülő nevel csak itt Mo-n is gyereket, akkor nem tudom azt állítani, hogy pl. ez a helyzet lenne A Legrosszabb ami egy gyerekkel történhet.
2013. márc. 7. 19:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!