Még mindig gondolok és sokat álmododom az első nagy szerelmemről?
Most már eljutottam arra a pontra, hogy iszonyatosan zavar. 10 éve volt, ő is megnúsült és is férjhez mentem, nekünk van egy csodás lányunk. Egy ideig nem is foglalkoztam vele, hogy néha rólaálmodom, de ez mostmár zavaró, mert hetente többször is arra ébredek, hogy beszél hozzám, látom magunkat, sőt a férjemhez szólok és mikor megfordul az első szerelmem néz vissza rám.
Munka miatt találkozunk ritkán, akkor néhány napig nem tudom kiverni a fejemből,pedig semmi nem fűz hozzá, boldog vagyok, dolgozom, gyereket nevelek, nem egy tipikus unatkozó nő vagyok és nem hiszek a szellemekben sem, hogy közölni akarna valamit vagy hasonlók. Mi a fenét csináljak?
"És feltevődik a kérdés, hogy én átlépném e a határokat?"
Ha felvetődik Benned e kérdés, akkor azért már nem lehetsz teljesen biztos abban, hogy hidegen hagyna .Megértem az ettől való félelmedet.Mert adott esetben felborulhatna egy biztonságosnak tűnő jól működő kapcsolat.Ezt viszont bizonyára nem szeretnéd. Viszont a szerelem az nem foglakozik a logikával ésszerűséggel , biztonsággal, az képes felborítani mindent.Adott esetben hajlunk arra, hogy éppen ezért inkább elnyomjuk , elfojtjuk magunkban a szerelem érzését.
Olyan mintha magadtól félnél. Pedig ha biztos vagy, hogy szereted a férjed, boldog vagy, lezártad az előző kapcsolatot, akkor fel sem merülne, hogy mi van akkor ha te nem tudod betartani a határokat.
Mitől félhetsz?
Szerintem ez egyértelműen rólad szól nem róla.
A mostani életedet unod valahol és ő a régi fiatalság, izgalom, a régi intenziv érzések te ezeket akarod vissza kapni nem őt.
A mostani életedet kell felpezsditeni szervezetek olyan programot amit eddig még sose csináltatok.
Szerintem ez teljesen normális. Velem is elő fordul hogy álmodok az exemmel pedig az 10 éve volt, és boldog házasságban élek.Vannak kisebb viták, de imádjuk egymást. Én is sokat agyaltam ezen hogy ha jól megvagyunk akkor mért álmodok mással.Még a férjemmel is megbeszéltem, mert bűntudatom volt. Ő meg kinevetett.Azt mondta arról álmodok akiről akarok, ezt nem tudom befolyásolni és hogy ne is törődjek vele.Viszont ha valami gond van egyből mondjam, beszéljük meg a legapróbb tüskét is.
Kívántál már valaha bármit is? Ha igen tudod hogy azt csak ugy nem fogod megkapni, azért meg kell dolgozni. Tökéletes házasságot, szerelmet és hűséget kívánsz? Az élet kihívások, kísértések elé állít majd és ha azokon túljutsz, akkor már meg is kaptad amire vágytál. Ne törődj ezzel a dologgal ennyit. Élj boldogan az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!