Hogyan vegyem rá édesanyámat, hogy járjon el rendesen méhnyakrákszűrésre? Az én példámból sem tanul.
Azért az is látszik, hogy a te anyádat nem ölték meg majdnem több nőgyógyászati műtét során, amire egyáltalán nem is lett volna szükség, csak túlreagálták, meddővé tették, és azóta is beteg. Igen, ha ezt tapasztaltad volna, nem rajonganál úgy a nőgyógyászatért.
Persze hogy félted őt, bár én Magyarországon inkább a "gyógyítástól" félteném...
Aki azt írja, hogy természetes kiválasztódás és tök fölösleges vizsgálat, ha rákos vagy, úgyis meghalsz, annak nem hiszem, hogy volt rákos beteg a családjában..
A méhnyakrák PONT AZ A RÁK, amit rendkívül jó arányban tudnak kezelni, ha időben elkapják, ezért kellene évente elmenni szűrésre. 18 éves korom óta évente elmegyek, szerencsére Anyukám is, nekem ez megér 3 órát évente.
Boldog Nőnapot mindenkinek! Mert nőgyógyászati betegséggel is NŐK maradtunk. Fizikailag nem biztos, de a lelkünkben mindig azok maradunk. :)
11/14 voltam.
19:20-as!
Egyszer olvastam itt egy olyan kérdést,hogy a nők talán élveznek nőgyógyászhoz járni,mert mikor szólítják őket,úgy felpattannak és futnak be a rendelőbe! Na nekem a te kommentedről pont ez a kérdés jutott eszembe.Sosem értettem azokat az embereket,akik azt hiszik,hogy akik eljárnak ilyen szűrésre,azok jókedvükből teszik. Én is rühellem,elhiheted és baromira sajnálom,ha veled vagy a családodban bárkivel ennyi dolgot elkövettek,de engem meg pont hogy meggyógyítottak!
Szóval nem,én sem élvezem a vizsgálatot,de állítom, a doki sem,mégis azt mondom,túl fogom élni,túl kell élni és ennél nagyobb gondom remélem nem is lesz az életemben.
Többieknek: tegnap is beszéltem vele a dologról,de hajthatatlan. Ezerszer ajánlottam már fel neki,hogy menjünk együtt,nem olyan vészes,bemegyek vele,ha ez segít,de nem. A műtétem után,mikor elkísért kontrollra és bejött velem,kérdezte a doki,hogy a hölgy nem szeretné magát megvizsgáltatni? Persze nemet mondott.
Azt hiszem,el kell hogy fogadjam,hogy nem erőltethetem rá az akaratomat.Az ő élete,ő döntése,nem tehetek semmit a csökönyössége ellen sajnos.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!