Van joga egy szülőnek azért elverni a gyereket, mert füllentett, nem tanul rendesen? Valahol azt olvastam, hogy tilos a családon belüli erőszak?
én kaptam ilyenért..és nem lettem retardált sőt.....
ha nem kékre zöldre verésről és folyamatos dologról van szó akkor szerintem jót is tehet...nekem legalábbis nagyon jót tett....
ez nevelés nem erőszak. amikor marhaságot csinál a gyerek akkor jól jön egy atyai(vagy anyai) pofon, hogy később ne legyen a gyerek egy idióta felnőtt.
a családon belüli erőszak az sokkal súlyosabb. pl apa megerőszakolja a lányát, nálunk volt olyan, hogy nagyapám vaslapáttal verte meg nagyanyámat.
Nem verheted el a gyereket, persze most ha rácsapsz egyet a seggére úgy, hogy nem marad nyoma meg nem is fáj igazán, abból semmi sem lesz. Soha senki sem fogja megtudni + akkor már minden második szülő ellen eljárás indult volna...
Ha viszont elvered úgy hogy kék zöld lesz és egy tanár kiszúrja, vagy már ő kér segítséget a külvilágtól, akkor valóban eljárás indulhat.
De nem hülyeség ez az egész? Most az mitől jobb ha csak azért tanulok, hogy ne verjen el anyukám és ne fájjon. Nem szeretek tanulni.
Nem csak egyszer szokott rámütni, hanem többször, ilyet lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!