Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Az apja része önnek. Mindig....

"Az apja része önnek. Mindig. Ha megtud róla valamit, önmagát ismeri meg jobban. Ezért nem számít hol van vagy mit tett (meg kell őt találnia) " Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

(Egy filmben hallottam a fent írtakat).

Elváltak a szüleim. Apám hagyott ott minket. Még egészen kicsi voltam. Azóta meghalt. Tehát megtalálni már nem tudom.

Viszont ha ez valóban ennyire lényeges, az sok mindent megmagyarázna. Például hogy miért nem ismerem igazán önmagam a mai napig sem.

2013. márc. 5. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség. Gondolom, nem dokumentumfilm volt, hanem a sztorit vitte előre.
2013. márc. 6. 01:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Bizony hogy igaz! A valóságban élő vagy már nem élő apád és a kisgyermekkortól fogva a személyiségbe épült APA nem teljesen ugyanaz, de ennek a képnek az édesapád kisebb vagy nagyobb részét képezi, akkor is, ha egy napos voltál, amikor eltűnt vagy meghalt.

Láttad A fal c. filmet? Javaslom, nézd meg!

2013. márc. 6. 08:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Melyikre gondolsz? Erre? : [link]
2013. márc. 7. 01:31
 14/15 anonim ***** válasza:
vagy erre:) legalabbis nekem ez volt az elso, ami eszembe jut "a fal"-rol, mint filmcim. bocs, hogy keretlenul belepofaztam.
2013. márc. 7. 18:19
 15/15 anonim ***** válasza:

ugy ertem erre:

[link]

2013. márc. 7. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!