Titeket zavarna, ha párotok hajnalig TV-t nézne?
nálunk én vagyok az, aki hang és kép nélkül nem tud elaludni, de szerencsére a páromat nem zavarja. mivel nincs tv, így a youtubeon benyomok vmi filmet vagy sorozatot, ez max 1 óra, utána a laptop elmegy aludni, én meg már sztem rég álomba merültem :)
úgy vélem, hogy az alapvető emberi szükségletek fontosabbak mint a szórakozás. ha a valami miatt a párom nem tolerálná ezt a beidegződésemet, akkor a nappaliban aludnék, vagy találnánk vmilyen megoldást, ami mindkettőnknek kényelmes.
undorító pofátlanság a másik embert az alvásban zavarni, hiszen attól függ a másnapi teljesítménye, hangulata, energiaszintje. legyen szó a testvéremről, a páromról, vagy akár a szomszédról.
a párod egy neveletlen suttyó. ez a rövid és tömör véleményem. költözz ki a másik szobába, ha ilyen nincs, akkor másik lakásba. vagy őt penderítsd ki.
Mi sosem veszekszünk, megoldottuk a problémát. külön szobában alszunk, az maga a csoda. ha egy ágyban vagyunk, akkor nem tv-t nézünk...
...egész más csatornákat nézünk, aztán reggelinél megbeszéljük, ha arra érdemes.
tehát...külön szoba, és csodálatos béke van...
(na jó, először azt hitte ez csak ürügy a válás előtt, de aztán kiderült, hogy csak baromi praktikus.. és nem laposodik a kapcsolat sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!