Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha párotok...

Titeket zavarna, ha párotok hajnalig TV-t nézne?

Figyelt kérdés
amikor én 5-kor kelek és jó párszor felriadok rá. Állandóan emiatt veszekszünk, ő délután kialussza magát, de nekem csak éjjel van időm aludni, vagy nekem kellene toleránsabbnak lenni?

2013. febr. 27. 08:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, miért játszod Te is a mártírt? Ha már egyszer 16 órától otthon van a férjed, kérd meg, hogy főzzön meg vagy takarítson. Te szoktattad hozzá az alukáláshoz és a tévézéshez, akkor most ne sírjon a kicsi szád!
2013. febr. 27. 16:56
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

nálunk én vagyok az, aki hang és kép nélkül nem tud elaludni, de szerencsére a páromat nem zavarja. mivel nincs tv, így a youtubeon benyomok vmi filmet vagy sorozatot, ez max 1 óra, utána a laptop elmegy aludni, én meg már sztem rég álomba merültem :)

úgy vélem, hogy az alapvető emberi szükségletek fontosabbak mint a szórakozás. ha a valami miatt a párom nem tolerálná ezt a beidegződésemet, akkor a nappaliban aludnék, vagy találnánk vmilyen megoldást, ami mindkettőnknek kényelmes.

undorító pofátlanság a másik embert az alvásban zavarni, hiszen attól függ a másnapi teljesítménye, hangulata, energiaszintje. legyen szó a testvéremről, a páromról, vagy akár a szomszédról.

a párod egy neveletlen suttyó. ez a rövid és tömör véleményem. költözz ki a másik szobába, ha ilyen nincs, akkor másik lakásba. vagy őt penderítsd ki.

2013. febr. 27. 20:13
 43/44 anonim ***** válasza:

Mi sosem veszekszünk, megoldottuk a problémát. külön szobában alszunk, az maga a csoda. ha egy ágyban vagyunk, akkor nem tv-t nézünk...

...egész más csatornákat nézünk, aztán reggelinél megbeszéljük, ha arra érdemes.

tehát...külön szoba, és csodálatos béke van...

(na jó, először azt hitte ez csak ürügy a válás előtt, de aztán kiderült, hogy csak baromi praktikus.. és nem laposodik a kapcsolat sem)

2013. febr. 28. 06:39
 44/44 anonim ***** válasza:
Igen ez érdekes. Mert oké ha összebujós alvás van akkor egy szoba, na de ha mások életét nézi egy dobozban akkor miért is kell egy szobában lenni?
2013. febr. 28. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!