Titeket zavarna, ha párotok hajnalig TV-t nézne?
Drágám, ahhoz hogy én mit nézek a tévében és mit nem, közöd nincsen.
Ha megnyugtat, a south parkot szoktam bekapcsolni.
A párom nyugalmát nem zavarom, tudniillik semmi nem hallatszik a fejhallgató miatt, és a fényt sem látja.
Az a nagyobb gond hogy itt mindenki ilyen önző :)
Ha a párjuk nem enged meg valamit akkor jön rinyálni hogy "micsoda egy szemét, ugye nekem van igazam???"
Bezzeg ha a szeretteik csinálnak valami égbekiáltó bűnt, akkor világvége van.
Minden szentnek maga felé nyúlik a keze, hmm?? :)
Szerintem az hogy valaki a hálószobában aludni akar a nap bármely szakában, jogos igény.
Az hogy valaki tévét akar nézni a nap bármely szakában a lakás bármely részében is jogos igény.
Viszont egymás zavarása nélkül kell ezt tenni ez is jogos igény.
Alvásra nyilván a hálószoba a legalkalmasabb ezért a hely előnyt élvez ilyen használat esetén.
De ha pl. a nappaliban nézek tévét s a másik beszól hogy ne nézzem mert aludni akar a kanapén és zavar, hát menjen be a hálószobába s aludjon ott.
S kérhetjük fülhallgató használatát is még a nappaliban is.
Szerintem ilyen hozzáálásnálnál nincs semmi probléma. én még azt is el tudom képzelni hogy a kérdezőt a hálószobában üzemeltetett tv elektromos erőtere is zavarja s se a fülhallgató se a szemvédő nem elég. Ugyanakkor ha a nappaliban nézi ebbe már nem ildomos belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!