Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha párotok...

Titeket zavarna, ha párotok hajnalig TV-t nézne?

Figyelt kérdés
amikor én 5-kor kelek és jó párszor felriadok rá. Állandóan emiatt veszekszünk, ő délután kialussza magát, de nekem csak éjjel van időm aludni, vagy nekem kellene toleránsabbnak lenni?

2013. febr. 27. 08:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! A TV csinált bennetek? Már nélküle nem lehet létezni? Elkorcsosult világ! A társatok nyugalma lófax? Micsoda önző egyének, csak neked, csak most, csak csak...
2013. febr. 27. 12:31
 32/44 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ugyan okostelefonom van s a wcre se megyek már ki internet nélkül, de a tévét én is elitélem. Csak azt nézem youtubon amit én akarok nézzni.
2013. febr. 27. 12:37
 33/44 anonim ***** válasza:
41%

Drágám, ahhoz hogy én mit nézek a tévében és mit nem, közöd nincsen.

Ha megnyugtat, a south parkot szoktam bekapcsolni.

A párom nyugalmát nem zavarom, tudniillik semmi nem hallatszik a fejhallgató miatt, és a fényt sem látja.

Az a nagyobb gond hogy itt mindenki ilyen önző :)

Ha a párjuk nem enged meg valamit akkor jön rinyálni hogy "micsoda egy szemét, ugye nekem van igazam???"

Bezzeg ha a szeretteik csinálnak valami égbekiáltó bűnt, akkor világvége van.

Minden szentnek maga felé nyúlik a keze, hmm?? :)

2013. febr. 27. 13:02
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem jött hogy semmi közöm mit nézel?
2013. febr. 27. 13:05
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
De ez most nem olyan kérdés, hogy önző-e vagy sem. A tévézés szabadon választott cselekvés, az alvás meg KELL. Nem azért alszik a kérdező hajnalban, mert önző és így jól kicseszik a párjával, hanem mert fáradt és aludnia KELL.
2013. febr. 27. 13:26
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az hogy valaki a hálószobában aludni akar a nap bármely szakában, jogos igény.

Az hogy valaki tévét akar nézni a nap bármely szakában a lakás bármely részében is jogos igény.

Viszont egymás zavarása nélkül kell ezt tenni ez is jogos igény.

Alvásra nyilván a hálószoba a legalkalmasabb ezért a hely előnyt élvez ilyen használat esetén.

De ha pl. a nappaliban nézek tévét s a másik beszól hogy ne nézzem mert aludni akar a kanapén és zavar, hát menjen be a hálószobába s aludjon ott.

S kérhetjük fülhallgató használatát is még a nappaliban is.

Szerintem ilyen hozzáálásnálnál nincs semmi probléma. én még azt is el tudom képzelni hogy a kérdezőt a hálószobában üzemeltetett tv elektromos erőtere is zavarja s se a fülhallgató se a szemvédő nem elég. Ugyanakkor ha a nappaliban nézi ebbe már nem ildomos belekötni.

2013. febr. 27. 13:35
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
szemkötő neked,fülhallgató neki
2013. febr. 27. 13:45
 38/44 anonim ***** válasza:
71%
A f@szom akarna minden este szemkötőben aludni.
2013. febr. 27. 14:17
 39/44 anonim ***** válasza:
79%
Akkor füllkötő és szemhallgató.
2013. febr. 27. 14:18
 40/44 anonim ***** válasza:
48%
Ja! Kezébe meg egy marék ló..., szerencse? Fenekét ne dugja be? Emberrekk, csak most és csak nekem, a másik lenyomva...
2013. febr. 27. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!