amikor én 5-kor kelek és jó párszor felriadok rá. Állandóan emiatt veszekszünk, ő délután kialussza magát, de nekem csak éjjel van időm aludni, vagy nekem kellene toleránsabbnak lenni?
Jogos az igény hogy ha zavar téged alvás közben akkor ne ott tévézzen.
2013. febr. 27. 09:00
12/44 anonim válasza:
Hogyne zavarna! De főleg az, hogy nem jár dolgozni, él mint egy here! Kivele, nem tűröm az ilyen nyikhaj semmirekellő, dologtalan ,luzer típust! Sőt herótom van tőlük! Aki akar , az keres és talál munkát, mégha nem is iróasztal mellettit, a kétkezi sokkal egészségesebb!
2013. febr. 27. 09:02
13/44 anonim válasza:
Engem is nagyon zavarna, ha éjszaka tévézne. Nálunk is általában később alszik el a férjem, de az még elmegy, egész éjszaka nem bírnám. Az nagy baj, ha nem foglalkozik az érzéseddel, és meg sem próbál rajta változtatni. Nem dolgozik? Hogyhogy nappal alszik? Fárassza le magát napközben, és akkor tud aludni. Konyhátok van? Költöztesd ki oda a tévével együtt, közben meg is főzhet... :)
2013. febr. 27. 09:06
14/44 anonim válasza:
miért alszik délután?
Mikor dolgozik?
Nálunk ilyen nincs,reggel együtt kelünk,dolgozunk,délután haza,együtt házimunka,együtt pihi,lefekvés 10 körül,11-ig megy,utána kikapcsoljuk,alszunk.
így normális.
2013. febr. 27. 09:07
15/44 anonim válasza:
Zavar, így megegyeztünk, hogy éjfélkor tévé kikapcs, és alvás. Így kitévézheti magát, és én is kialhatom magam.
2013. febr. 27. 09:09
16/44 anonim válasza:
Megértelek. Mi még ugyan nem élünk együtt a barátommal de mikor hé.tvégente nála vagy nálam tvzünk akkor ha egyikőnk álmos akkor kikapcsoljuk vagy még kicsit nézi és addig odabújok és elalszom rajta DE, ha másnap meló vagy ha nem vagy kipihent és aludni akarsz, akkor ez elég nagy probléma.
Beszéld meg vele szerintem.
De én nem tudnám egy hétig sem elviselni. Tvzzen délután.
2013. febr. 27. 09:14
17/44 A kérdező kommentje:
Dolgozik, de már 4-kor otthon van, eszik, alszik délután, aztán este nem tud aludni. Éppen ugyanezeket szoktam mondani neki,hogy ne aludjon délután, meg fárassza le magát stb. de szerinte nincs igazam. De ezek szerint, ha más így gondolja, akkor lehet igazság abban, amit mondok, kérek tőle.
2013. febr. 27. 09:17
18/44 anonim válasza:
Házimunkát mikor végez?
Szépen fogd csak be,délután nem aludni kell,hanem ketten megcsináljátok amit kell,utána egymással foglalkozni,tv max alvás előtt 1 óra.
így rövidesen tönkremegy a kapcsoaltotok véglegesen.
2013. febr. 27. 09:20
19/44 anonim válasza:
Azért az se nomális ha egy felnőtt embernek megszabják mit tehet. Tévézhet amikor akar, de csak ugy hogy ne zavarja a másikat.
2013. febr. 27. 09:21
20/44 anonim válasza:
Párom rendszerint éjszakás így heti egyszer alszunk együtt éjjel, viszont sokszor délután is lefekszünk pihenni, így megszoktam a délutáni alvást is. Viszont amikor heti egyszer éjszaka alszunk el - bár nem csak akkor van ez - én nem tudok aludni. Pajzsmirigy problémám van és amúgy is kiskorom óta nem tudok normálisan. Ő hiába pihen sokszor már alszik 11 éjfél fele vagy korábban, én már jó pár órát rá szoktam húzni. Ha zavar akkor szólj neki hogy vegye le a hangot, ha nem annyira csak maga a gondolat, hogy egész éjjel tévézik akkor hagyd mert rámehet a kapcsolatotok. Ha nekem azt mondaná párom, hogy ne tévézzek sokkal rosszabb lenne mivel nem vagyok álmos csak vergődnék azzal meg még jobban idegesíteném szerintem. :) 21/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!