Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem zavarna a 15-16...

Titeket nem zavarna a 15-16 éves fiatok csajokkal feküdne le bulikban?

Figyelt kérdés
hiába fiú, engem ugyanúgy zavarna,mintha lány lenne a gyerekem..nem akarom,hogy egy csaj egyszer betoppanjon,hogy nagymama leszek..
2013. jan. 6. 20:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
A fiam már túl van ezen az időszakon. Nem zavart, csak annyi volt a kikötésem, hogy még akkor is húzzon zoknit, ha a lány tablettát szed.
2013. jan. 6. 20:12
 2/17 A kérdező kommentje:
de 15 évesen???
2013. jan. 6. 20:12
 3/17 anonim ***** válasza:
20%

Igen, 15 évesen már áll a zászló. Miért ne használná?

Az, hogy felelősen cselekszik, nevelésen múlik, nem tíltáson.

2013. jan. 6. 20:14
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit korai. De ha már lefekszik valakivel, nem bulikban kellene fűvel-fával (gondolom, bepiálva), hanem olyasvalakivel, akit szeret is.
2013. jan. 6. 20:17
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Ha ennyire érett fiatalember,akkor hadd feküdjön, csak nehogy valamilyen betegséget összeszedjen.
2013. jan. 6. 20:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vagy egy 16 fiam van, és zavarna. Nem csak azért mert teherbe ejthet valakit, hanem azért is mert a szexuális úton terjedő betegségek lehetősége is fennáll.

Szerencsére az én fiam nem jár bulizni, még nem tudok róla hogy érdeklődne lányok után. Ettől függetlenül mi a férjemmel már felvilágosítottuk őt. Csak reménykedni tudok abban, hogy eszénél lesz, ha "elkapja a gépszíj".

2013. jan. 6. 20:18
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Így van! Korai! És tizenévesen nem arra kellene nevelni a kölyköt, hogy csak dugjon! Ebben a korban normális tizenéves udvarolgat a barátnőjének! Nem bebaszva kefél ringyókkal!
2013. jan. 6. 20:18
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Engem is zavarna.

Kösd a lelkére, hogy mindig használjon gumit, mást nem nagyon tehetsz.

2013. jan. 6. 20:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elnézem a maiakat ezt nem lehet megakadályozni.

És mivel a kérdező fia már hozzászokott, leszoktatni róla nem fogja....az én fiam 17 volt mikor "elkezdte", az első és utolsó lánnyal tette akkor, azóta házasok, gyönyörű unokám van, és letelt 15 év....Annyit mondok :nevelés.

2013. jan. 6. 20:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

En sem örülnék neki, ha van egy kedves kis bar5tnöje, ugy nyugodtabb lennék, dehogy mindenfélével, ez már csucs.

Viszont te honnan tudod?

2013. jan. 6. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!