Ti hogyan viselkednétek?
Helyzet: Átmenetileg a párom szüleinél lakunk egy nagy alapterületű házban. Apósomat nem szeretem a viselkedése miatt. Oké, hogy saját, jól menő cége van, de öntelt, önző. Nem sok közöm van hozzá, de hűlten és verbálisan évek óta terrorizálja anyósomat. Mindig, minden úgy jó, ahogy ő mondja. Ha a párom kitalál valamit, az nem jó, de pár nap múlva sajátjaként rukkol vele elő. Ha másnak is van mondandója, véleménye, storyja, nem figyel oda és folytatja a sajátját.
Mivel közel lakunk alig van magánéletünk. Telefonon is folyton irányítja a páromat.
Sajnos nagyon nehezen tudom leplezni az érzelmeimet, sokszor gyorsabban jár a szám mint az agyam. Volt már pár összezörrenés, de próbálunk nem tudomást venni róla...mintha lehetne.
Új fejlemény: a párom elvált testvérének új, elvált párja lett. Ő nagyon tud kedveskedni, úgymond bevágódott.
Anno kedveltem apóst, de a szüleimmel is összeveszett és több mindent tisztábbal látok mint a kapcsolat elején. Ha veszekszünk a párommal, a család miatt van.
Legtöbbször én jövök ki követelőző, hálátlan némbernek. Valóvan türelmetlen vagyok és fogytán a cérnám, várom a külön költözést, smibe szintén vezérhím az anyagi támogatás miatt.
Addig is: vegyem fel az új sógor "keresztcsontig" stílusát, amitől már most émelygek vagy csökkentsem a lehető legminimálisabbra a találkozások számát és akkor is kerüljem? :(
Igen, ő is ilyen típus. Úgy segít, ahogy ő gondolja, nem úgy, ahogy nekünk jó lenne.
Nélküle költözünk majd, egy közeli kisvárosba.
7-es, sajnos ez lehetetlen. Egyrészt a sógornőmnek vett egy házat, így a páromnak is "jár" a segítség. Másrészt annyira felvillanyozta az építkezés, hogy nem lehet távol tartani. Legalább olyankor anyóst békén hagyja. Már volt arra példa, hogy megkértük, hadd intézzük mi a dolgot, na abban sem volt köszönet...
6/7-es, igazad van... de megfojt minket, azt érzem, hogy nem engedi felnőni a páromat. Plusz vicc: a párom akart ide jönni, én a saját szüleimhez, hogy könnyebb legyen míg kész a ház. Már ő is látja, bánja.
Menjek pszichológushoz? Vagy agykontrollozzak? Nem bűnbakot keresek, de tuti a terhesség is emiatt bajos. A baba nem tehet semmiről!!!
8-as, gratulálok!! :) Ismerős, én is kapok higeget-meleget, na meg a jótanácsok!
Sejtem, hogy más is jár hasonló cipőben, de tényleg szeretnék tenni valamit. Nem akarom a hormonokra fogni az "idegbajosságot". Mondták azt, hogy ébredjek fel, ez nem mese, hanem az élet, mikor azt mondtam, hogy szeretnék békében élni a családdal, de magánéletre is szükségem van a párommal. Sőt, néha nélküle is jó 1-1 félóra a barátnőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!