ha szolsz a helyi councilnak, akkor ok ingyen kikuldenek egy nannyt nem problema.
2009. szept. 10. 16:15
2/12 anonim válasza:
Németországban Tagesmutterhez vittem, amerikában hasonlóhoz, egy anyukához, aki más gyerekekre is vigyázott a sajátjai mellett.
2009. szept. 10. 16:28
3/12 anonim válasza:
En Franciaorszgban lakom, ovodaba fogom adni 3 eves kortol.
Hetvegenkent nincs segitsegem, meg amugy sose :(
2009. szept. 10. 16:44
4/12 anonim válasza:
ugy oldjuk meg hogy nem megyunk el dolgozni azert is van a ferj hogy o lassa el a csaladot!
2009. szept. 10. 16:44
5/12 anonim válasza:
USA-ban élek. Nem dolgoztam a gyerekkel 3 éves koráig, utána ment óvodába, én meg dolgozni. A következő gyerekemmel is ugyanezt akarom, mert nem akarom, hogy idegenek neveljék fel a gyerekeimet. Sokan a gyerek 6-7 éves koráig (1 gyerekkel) is otthon maradnak. Azt azért túlzásnak tartom bár tényleg nem könnyű, mikor nincs semmi segítséged a nagy távolságok miatt.
2009. szept. 10. 17:00
6/12 anonim válasza:
Én Aupair vagyok Németben! Sztem ez elég kifizetődő..nem nekem..a szülőknek! Én személy szerint nem csak akkor vigyázok a gyerekre, ha dolgoznak, meg néha házimunka is...egy legyet üthetsz két csapásra! Igaz magam ellen beszélek, mert nekem nem a legjobb..de minden megoldható! A babysitter drága...Én havi 220 eurot kapok! Azt meg azért ki lehet fizetni...jobban mint egy babysittert a 10 euro/óra helyett
2009. szept. 10. 17:38
7/12 anonim válasza:
16:15 os valaszolo, hogy is mukodik ez? lassan aktualis lenne nekem, tudnal valamit mondani rola??? Esetleg ha van valami konkret infod megirnad nekem? Koszonom
Bocs az OFF-ert
2009. szept. 10. 17:51
8/12 anonim válasza:
16:15-os vagyok. ez angliaban van egyebkent azt elfelejtettem irni:)
ugy mukodik, hogy ugyebar jarnak mindenfele juttatasok, kulonosen a kisgyerekeseknek. a van kisgyereked, azt hiszem 12eves korig, de ez nem biztos, es szeretnel dolgozni, de nincs ki vigyazzon a gyerekre, akkor be kell telefonalni a councilba, minden keruletnek van egy ilyenje, es akkor kuldenek kis babysittert. az egyik munkatarsam a harom honapos gyerek mellol jott el igy, neha mi is igenybevesszuk, amikor talalok valami alkalmi munkat, vagy esetleg beiratkozom valami tanfolyamra. van meg valami amit szeretnel tudni kedves offolo, vagy esetleg valaki mas?
2009. szept. 11. 01:34
9/12 anonim válasza:
Hol laksz?Lehet tudnank segiteni:)
2009. szept. 11. 03:01
10/12 anonim válasza:
en vagyok az offolo :) koszi a valaszt. gondoltam ra h vissza mennek dolgozni, es ezert erdekelne. (mi is angliaban elunk, ezert erdeklodtem) akkor a reszletekert majd felhivom oket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!