Mit tegyek? Elmondjam a barátnőmnek?
Egyik barátnőm anyukájáról szörnyű dolgot tudtam meg....
Ausztriában dolgozik mint prostituált, és otthon azt adta be hogy szobalányként dolgozik....
Megtudtam ezt a dolgot és most fogalmam sincs mit tegyek.
Olyan rossz hogy átveri az egész családját és ilyeneket művel munka néven.
Ráadásul szeretője is van már 5 éve.
És most nem tudok ezzel mit kezdeni.
Ráadásul már nem is fiatal 46 éves és 3 felnőtt gyereke van.
Tudom hogy teljesen összetörne a családja ha ez kiderülne.
Mit tegyek?
Elmondjam vagy tartsam magamba?
A barátnőm nagyon lelkis, és tudom hogy összetörne ha elmondanám :-(
Senki nem tudja az biztos, mert mondta az anyja hogy lelkiismeret furdalása van amiért ezt csinálja, de nem hagyja abba, mivel kell a pénz.(Nem nekem mondta)
Szóval reménytelen.
Lahet, hogy ha nem csinálná, akkor pl. a házukat elárvereznék, kilakoltatnák őket stb.! Lehet undorodni, de azért el kellene gondolkodni azon, hogy aki minusz 5 fokban kinn áll az úton, az azért áll kinn mert szeret kefélni, vagy azért mert nem tud máshonnan pénzt keríteni!? Szörnyű helyzet lehet az övé, nem kéne még egy ilyennel rátrompfolni! Az meg még inkább elgondolkodtató, hogy 44 évesen kezdett el prostivá lenni - nagyon jó karban kell ám ahhoz lenni... Én inkább azt a 100%-ot kérdőjelezem meg, mint a 46 éves prostit.
(különben meg egyetemvárosainkban a lányok egy része is ebből keresi a kenyerét - sajnos!!! Ezt meg én tudom 100%-ra!)
Nem írtam nevet.
Szerintem nem ő az egyetlen nő aki kint dolgozik ilyen célból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!