Mit tegyek? Elmondjam a barátnőmnek?
Egyik barátnőm anyukájáról szörnyű dolgot tudtam meg....
Ausztriában dolgozik mint prostituált, és otthon azt adta be hogy szobalányként dolgozik....
Megtudtam ezt a dolgot és most fogalmam sincs mit tegyek.
Olyan rossz hogy átveri az egész családját és ilyeneket művel munka néven.
Ráadásul szeretője is van már 5 éve.
És most nem tudok ezzel mit kezdeni.
Ráadásul már nem is fiatal 46 éves és 3 felnőtt gyereke van.
Tudom hogy teljesen összetörne a családja ha ez kiderülne.
Mit tegyek?
Elmondjam vagy tartsam magamba?
Semmi közöd hozzá, és szerintem semmiképp sem lenne szabad elmondani.
Az, hogy te ezt gusztustalannak tartod, az egy dolog. Nem neked kell vele együtt élned, egy asztalnál enned vele...
Igen, ezt a "biztosan tudom"-ot ismerem... rólam azt mesélték, "biztosan tudom"-al, hogy van két gyerekem kb. három apától, de apáca akarok lenni, mert szűz vagyok, és nem kellek a férfiaknak. Mindezt persze egyszerre... De az illető is "biztosan tudta".
Te, kérdező, inkább a saját házad táján sepregess.
"A pénznek nincs szaga! El ne mondd, mert még te kerülhetsz bajba. "
Ilyen alapon mindenki elmehetne k$rvának. Amúgy nyugodtan lehetne szobalány is, akkor is megkeresne/félrerakna 3-400 ezret. Jah, hogy akkor már dolgozni is kell, én kérek elnézést.
Egyrészt azért nem mondanám el, mert nincs közöm hozzá és életveszélyben sincs senki, vagy ilyesmi, hogy felelősségem lenne azzal kapcsolatban, hogy elmondok-e egy infót.
Másrészt pont azért, amit írtál, hogy összetörne a családja. Lehet, hogy eddig egy boldog, kiegyensúlyozott életet éltek és lehet, hogy ez mindig így is marad, hacsak nem szólok közbe. De ha ki is derül valahogy, nem az én feladatom lenne elmondani.
Harmadrészt azért, mert lehet, hogy valaki fiatal korában valami nagyon nagy hibát követ el, de később megváltozik és soha nem tenne többet ilyet. Miért tenném tönkre az életét?
Negyedrészt mert sokszor még a legkézenfekvőbb információkról is kiderülhet, hogy nem igazak.
Mint már említettem ezt biztos forrásból tudom.
Nem szeretném ecsetelni honnan tudom.
Nyilván ha nem lennék benne 100%-ig biztos fel sem merülne bennem hogy elmondjam-e.
Biztos hogy nem tudja a családja.
Ő is fél hogy lebukik, de azt mondja azért csinálja mert kell a pénz...
Én ismerek olyan szobalányt aki nagyon is jól keres, szóval simán lehetne akár az is és nem kellene ilyen munkát végeznie.
Szerintem ebben van egy adag "más" dolog is.
Én minden munkát elvállalnék ha nem lenne pénzem de ilyet soha.
Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez...
Ráadásul egy szép házban laknak és eddig is jól éltek.
Ezt csak 2 éve csinálja az anyukája, szóval nem a pénz a legfőbb oka.
Legalább is szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!