Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van 3-4-5 gyerek, és...

Ha van 3-4-5 gyerek, és különböző vezetéknevek, mire gondoltok először?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 12:46
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Utolsó a 9 gyerekes de durva.:O

Egyébként ránézésre normálisan vannak nevelve

2013. febr. 28. 00:02
 42/52 anonim ***** válasza:

Arra, hogy 3-4-5 különböző apától vannak.

Ilyen esetben, hogy már a 3., 4., 5. gyerek jön a 3., 4., 5. apukától, már nem az apa a hibás, hanem az anyuka.

Hisz az anyuka gondolkozhatna, hogy nem kellene minden új kapcsolatot egy új gyerekkel kezdeni.

Ennyiszer már az anya hibája, hogy mellényúl.

Természetesen attól még lehet nagyszerű anya valaki, de a felelősségteljes gondolkodás nem ártana. Vagy legalább a védekezés....

Utolsónak : Azt az angliai cikket én is olvastam. Elméletileg úgy bukott le, hogy 2-3 anyuka összetalálkozott valahol. Nem volt túl "leleményes" (úgymond) a pali, mert ugyanabban a városban volt mind a 9 esete. És kisebb város, nem London.

2013. márc. 1. 19:43
 43/52 anonim ***** válasza:

De ezért a 9 gyerekért miért járt büntetés?

Ott szabályozzák ezt? Ha fizeti a gyerektartást akkor nem értem.

Oké, hogy erkölcsileg etikátlan, de jogilag ebben hol a probléma?

Én ismerek egy faszit, akinek 20 feletti gyereke van :D Azért, mert minden nő meg akarta fogni a gyerekkel. Miután a fizetése 50%-át vonták azt mondta meg sem próbál odafigyelni arra hány nő hazudozik össze vissza neki a gyógyszerszedésről.

2013. márc. 1. 19:45
 44/52 anonim ***** válasza:

"De ezért a 9 gyerekért miért járt büntetés?

Ott szabályozzák ezt? Ha fizeti a gyerektartást akkor nem értem."

Szerinted fizeti az ilyen ember a gyerektartást? Ugyan...dehogy fizeti. Nem tudom mivel sikerült elkapni azt nem írták, de lecsukták.

2013. márc. 1. 20:35
 45/52 A kérdező kommentje:
9 gyerek, ha a dolgokat úgy nézzük,megérdemelte. De arra kíváncsi lettem volna,hogy kb 3-4 anyuka egyszerre hordhatta-e ki,vagy mindig volt egy futó,tovább állt,és 6-7 hónapra mire a másik szült,addigra a másiknál derült ki,hogy gyereket vár,vagy,hogy szinte együtt esett több teherbe ugyanattól.
2013. márc. 2. 00:11
 46/52 anonim ***** válasza:

Hát éppen erről nem esik szó, hogy fizeti-e a gyerektartást, mert éppen fizetheti, az én ismerősöm is fizeti, vonják a fizetése 50%-át, a megfogós anyukák (megjegyzem egyiknek sem sikerült megfogni őt a gyerekkel, a mai napig nem vesz el egy nőt sem és nem él együtt senkivel) osztozkodnak a pénzen.

Ebben szerintem külföldön sincs semmi törvénytelen.

Ilyen elven akkor a megcsalásért önmagában is börtön járna, meg a kakukkfiókákért is, pedig rengeteg van belőlük és sok ki is derül, mert úgy hozza az élet.

Az, hogy ő teherbe ejtett 9 nőt szerintem jogilag a gyerektartáson kívül nem von maga után semmit, védekezhetett volna a nő is. A gyerek létrehozása, ha az nem erőszakkal történik nem bűn és a válás, elhagyás sem.

Szóval nem ismerem a külföldi törvényeket, de kizárt, hogy ez ott bűncselekmény.

2013. márc. 2. 07:39
 47/52 anonim ***** válasza:

Utolsó, le volt írva, hogy egyik gyerek után sem fizetett semmit sem, utána megítélték neki, hogy fizetnie kell, (asszem Angliában nem tiltogatják le a fizetéseket, hanem neki kell utalni) akkor sem fizetett.

Asszem vmi ilyesmi miatt került börtönbe.

A "megfogós" témához pedig annyit, hogy szerintem iszonyú felelőtlen és buta az a nő/anya, aki úgy próbálja megtartani vagy megfogni a pasiját, hogy szül egy gyereket.

2013. márc. 3. 12:00
 48/52 anonim ***** válasza:

Ja így már más, akkor a gyerektartás nem fizetése miatt került börtönbe.

Persze, hogy hülyék. Iszonyatosan tudatlan, aki azt hiszi a gyerekkel majd magához láncolja a férfit. Itt az élő példa, 23 nőnek sem sikerült :D Bár elkeserítő, hogy ennyien is ezt akarták csinálni.

2013. márc. 3. 12:03
 49/52 anonim ***** válasza:
Én először egyébként arra gondolnék, hogy csak 1 vagy 2 saját, közös gyerek, a többi örökbefogadott, vagy csak mint nevelőszülők tevékenykednek. Ha az anya ugyanaz, akkor arra, hogy különbözőek az apák.
2013. ápr. 26. 23:47
 50/52 A kérdező kommentje:
Náluk ugyanaz az anyuka.:)
2013. ápr. 27. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!