Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van 3-4-5 gyerek, és...

Ha van 3-4-5 gyerek, és különböző vezetéknevek, mire gondoltok először?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Miért nem a te nevedet adod a gyerekeknek, ha nem házasságban születtek. Így legalább azonos lesz a nevük :)
2013. febr. 23. 23:37
 32/52 anonim ***** válasza:
50%

Nem különösebben érdekel a véleményed :)

Nekem már volt dolgom olyan emberrel, akinek ilyen volt a családja. Mondanom sem kell mit hozott otthonról, sosem látott normális példát és ez kihatott ránk is, szóval köszönöm nem.

Bár, az én gyerekem ugyanúgy tartana ettől anélkül, hogy megkérdezne, szóval nem téma, de ha már véleményt kért a kérdező, kapott.

Ha meg neked nem tetszik, az a te bajod.

2013. febr. 24. 11:58
 33/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Fogalmam sincs kimondta,hogy az én gyerekeim:).

Ez alapból nem volt a kérdésben sem,mégha enyémek akkor sem:)

2013. febr. 24. 12:45
 34/52 anonim ***** válasza:
63%

"Nekem már volt dolgom olyan emberrel, akinek ilyen volt a családja. Mondanom sem kell mit hozott otthonról, sosem látott normális példát és ez kihatott ránk is, szóval köszönöm nem. "

Sokan hülyeségnek gondolhatnák ezt, de nem az. Én is ismerek ilyen embereket: 1 féltesó itt, 2 amott, egyik az anyánál, másik az apánál. Se apja, se anyja, az egyik sosem kíváncsi rá, a testvéreit se ismeri, tágabb családról, pl. nagyszülők, unokatesók, nagybácsik, nagynénik álmodni sem mer.

A hozzáállásuk is pont ilyen ezeknek az embereknek: belesz*rnak mindenbe, a család nem fontos nekik, hiszen azt sem tudják, milyen. Ha nem tetszik valami, továbbállnak, hiszen ezt látták a saját szüleiktől is. Én sem kezdenék ilyennel.

2013. febr. 24. 13:29
 35/52 anonim ***** válasza:
66%

Köszönöm utolsó, épp erről beszéltem.

Aki nem normális mintát lát maga előtt, az mégis honnan a búsból tudná, hogy hogyan kell normálisan viselkedni?

Ezért is van az, hogy az esetek java részében, akinek elváltak a szülei az önmaga is előbb utóbb elvált lesz.

Ellenben, aki teljes családban nőtt fel, nem fordult meg az életében sok istentudja honnan rokon már testvér és több mostohaapa vagy mostohaanya, az sokkal jobban értékeli a kapcsolatát és mindent megtesz, hogy az rendben működjön.

2013. febr. 24. 15:14
 36/52 anonim ***** válasza:
91%

Ezért is van az, hogy az esetek java részében, akinek elváltak a szülei az önmaga is előbb utóbb elvált lesz

Vagy épp azért kűzd, hogy ne legyen az.

Ezen hülyeség vitatkozni, épp olyan, mint akinek a szülei dohányoznak, ő dohányozni fog, vagy sem?

1. igen, mert ezt látja otthon

2. nem, mert egy életre megundorodik tőle.

2013. febr. 24. 17:12
 37/52 A kérdező kommentje:
Ők normális testvérek,1 háztartásban,és a legfiatalabb gyerek igazi apja neveli mindhármat.
2013. febr. 24. 17:39
 38/52 anonim ***** válasza:

Ismerek egy srácot, ő cigány származású, kb. 2 hónapig jártam vele 12 évvel ezelőtt. Az anyukájának 7 gyereke van 6 férfitől, a legkisebb lányán kívül mindet az állam nevelte, ez e fiú is intézetis volt, nem is ismerte a családját, de később, felnőttként megkereste őket.

Szerencsére nem tartott sokáig a "szerelem"....

2013. febr. 24. 17:59
 39/52 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszi,itt amúgy nevelve vannak,csak 3 különböző apától
2013. febr. 25. 10:30
 40/52 anonim ***** válasza:

Az a véleményem nekem, hogy nem kellene minden kapcsolat kezdetén már egyből gyereket szülni.

Alapba nem kéne ilyenbe belevágni addig, amíg nem normalizálódik a helyzet.

Persze lehet normális anya az ilyen,de lehet olyan is (az apukával együtt) aki telibe sz*rja a családot, ha gond van elmegy, talál magának mást, még 1 gyerek.

Nemrég olvastam az egyik újságban, hogy Angliában lecsuktak egy férfit, mert 9 gyereket csinált 9 különböző anyának úgy, hogy mindíg mindenhonnan lelépett.

2013. febr. 27. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!