Szerintetek mennyire elfogadható az ex jelenléte egy kapcsolatban?
"Én azt szerettem volna,ha első leszek,ha elhagyja őket,de most úgy érzem,ott vagyok,ahol voltam"
Ugye milyen szar érzés megcsalva lenni? Hm, aki másnak vermet ás ...
szerintem nemsokára lapát neked...
Amúgy kérdésedre a válasz: csak annyira,mint a szeretőé...
Hát, én azért érdeklődnék Kedves Kérdező!
Már így elolvasva is fura nekem a helyzet.
Szerintem Te csak nem mersz - nem akarsz szembesülni a tányekkel, hogy igen csak "átvagy verve"...
A faluban, ahol lakom, ott van egy majdnem ugyan ilyen eset egy kőhajításnyira tőlünk.
Én megfogadtam, hogy ha kérdeznek se szólok bele ilyenekbe, csak elgondolkodok, hogy az emberek mennyire hajlamosak inkább becsukni a szemüket, hitegetni magukat, hogy a párjukban bíznak, mint egyszer szembe nézni a hibájukkal, tévedésükkel és annak a következményeivel.
Páran írták előttem, hogy "aki egyszer egy családot elhagy egy Nő miatt, akkor ez fordítva gondot okoz vajon neki?"
Én jó magam azt vallom, hogy annál szutyokabb dolog nincs, mint mikor azt hiszik tollas a hátam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!