Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire elfogadha...

Szerintetek mennyire elfogadható az ex jelenléte egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nálink pl:az van,hogy miután elhagyta a feleségét miattam,jó maradt a viszonyuk,a gyerek miatt minden nap találkoznak,bevásárol neki a párom,befizeti a számláit,közös programjaik vannak.Én azt szerettem volna,ha első leszek,ha elhagyja őket,de most úgy érzem,ott vagyok,ahol voltam.Ráadásul többek szerint viszonyuk is van,a volt asszony is tudtomra hozta már ezt,de természetesen nem hiszek,csak a páromnak,hogy akkor nem hagyta volna el miattam,ha most meg viszony lenne vele.Szerintetek? Engem már nagyon idegesít,hogy egyáltalán létezik az ex.

2013. febr. 19. 21:56
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy bárki is egyedülálló anya akar lenni, akit lecseréltek egy fiatalabbra és-állítólag- néha napján átmennek meghúzni a régi idők emlékéért, aztán szevasz. :)

Olyan nő meg végképp nem akar senki lenni, aki már csak akkor érzi jól magát, ha borsot törhet az exe új párjának orra alá. :)

Felőlem nyugodtan hisztériázhatsz a hozzászólásokon, de attól nem leszel kevésbé megvetendő vagy különb attól a nőtől, aki a te világnézeted szerint erőszakkal elhurcolta a férjed(a férjed fejvesztve menekült tőled és nem miatta).

2013. febr. 20. 18:23
 32/52 anonim ***** válasza:
*Bocsánat. Most látom, hogy egy idősebbért.
2013. febr. 20. 18:34
 33/52 anonim ***** válasza:
Kedves 23as!Isten mentsen meg attól,hogy olyan legyek,mint te.
2013. febr. 20. 18:35
 34/52 anonim ***** válasza:
Emellett ráadásul te magad irod,hogy más is kerülhet abba a helyzetbe,mint te.Hát tudd meg,hogy még te is lehetsz úgymond "harmadik".Az sem egy jó élethelyzet,hidd el és azt is,hogy a aki ilyen helyzetbe kerül,az nem mindig úgy ugrik bele,hogy de jó,hogy szétszakíthat egy családot.
2013. febr. 20. 18:40
 35/52 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat,nagyon tanulságos volt,sajnos belül tudom,hogy megcsal vele,mert tényleg bizonyított már régebben az ex,de nem veszek erről tudomást...viszont ma meghallottam a párom új csengőhangját,na az sokkolt:majka:belehalok :-(
2013. febr. 20. 19:58
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát az engem is sokkolna, ha Majkát kéne hallgatnom, abba belehalnék.
2013. febr. 20. 20:00
 37/52 A kérdező kommentje:
én se szeretem,sose szerettem,de ez a dalszöveg nagyon ott van...hallgasd meg,megérted miért akadtam ki
2013. febr. 20. 20:02
 38/52 anonim ***** válasza:
Elolvastam a dalszöveget. Lényeg: alkoholista állat vagyok, mindenbe beleszarok, belefásultam asz életbe, semmi sem jó.
2013. febr. 20. 20:04
 39/52 A kérdező kommentje:
meg ez is.A gyerek hetente több estét alszik az apjával,olyankor nekem otthon kell aludni,mert a párom anyja-akihez a párom visszaköltözött válás után,mi csak " járunk" ,nem élünk együtt-szóval a párom anyja kijelentette,hogy amikor a gyerek az apjánál van én nem alhatok ott-aminek természetesen az ex is nagyon örül.ez is kiborít.
2013. febr. 20. 20:56
 40/52 anonim ***** válasza:

Ismered a gyereket? Találkoztál már vele? Talán ezért.

Minden esetre szerintem ott az ex akna munkája folyik..

2013. febr. 20. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!