Szerintetek elfogadható egy élettársi kapcsolatban, ha külön számlán spórol az egyik fél?
Ács Kristóf válasza:
ha tényleg együtt éltek semmiképp sem elfogadható! beszéltél már vele erről? de amúgy nem,nem erotikus,de nem tudom ez hogy jön ide...
Èn nem értem mi a kérdés pontosan?
Mi házaságban is külön számlán vagyunk.
Habár mindkettönk fizetése nagyon magas. A rezsit mindent egy közös bankszámláról fizettünk, innen vettük a kaját és egyéb közös dolgokat, de mindenki maga számlájaról spórol vagy vesz ruhákat, és egyéb hobbi dolgokat.
Most hogy van egy lányunk, míg nem dolgozom férjem eltart szó szerint a közös számlánkra küldi a rezsi+kaja pénzt nekem pedig egy kisebb összeget számomra. Ahogy megint elkezdek dolgozni, vissza áll minen rendesbe, mindenki saját pénzét kezeli.
ma 12:44
nem írt a kérdező olyat hogy erotikus..Félre olvastad.
Etikus...Nem mindegy ám..
Egyébként elfogadható,ha külön számlán vagytok.Mindenki fizesse ki a saját hitelét.
Szerintem ez így abszolút korrekt.
Más lenne, ha együtt vettétek volna fel a hitelt, vagy együtt élnétek fel.
Ha nem erről van szó, még házasságban is el tudom simán képzelni ezt a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!