Szerintetek mennyire elfogadható az ex jelenléte egy kapcsolatban?
Ááá. Te sem vagy ép. :D
Nem veszed észre, hogy te csak egy alibi voltál, hogy elhagyhassa az asszonyt? :D
Nem akar gyereket, nem akar összeköltözni de te majd megváltoztatod, ha miattad szétmentek- még úgy is, ha az exhez megy át kúrni. :D
Pofára esés lesz ebből!
"Majd én megváltoztatom."
Azt ugye tudod, hogy az - Én - feladása akármelyik fél részéről egy kapcsolatban előbb vagy utóbb a kapcsolat halálához vezet?
Az úgy derék, hogy két gyereke van két külön nőtől, és a másodikat most hagyta ott miattad.:D
No comment. Ha ezek után is úgy gondolod, hogy érsz valamit ebben a kapcsolatban, akkor tényleg megérdemlitek egymást.
Sajnálom, de nem sok esélyed van így normális kapcsolatra. A gyerek összeköti őket, és új kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog a volt kapcsolatok felszámolása.
Tűnjenek el az exek, csak kavarnak, megnehezítik az életeteket. 3 barátom és barátnőm kapcsolata ment rá az ex jelenlétére... Az egyik házas volt! Csak ártatlannak tűnő csinos vagy beszólásokkal kezdődött, aztán megjegyezte, hogy még mindig tetszik neki. Ezután párszor találkoztak titokban, és amikor a barátom erre rájött, elvált. Kell ez neked?
Érthető, ha a gyerekkel is akar lenni, de ő jöjjön át hozzátok. A volt párhoz való ragaszkodás nem normális dolog.
Együtt sem akar élni veled... Ne haragudj, de ez elég beszédes. Miattad hagyta volna ott a családját??? Ezt csak te gondolod így.
És megváltoztatni senkit nem lehet. Első körben én is azt gondoltam, hogy elszeretted a pasit, most ezt megérdemled... De igazából inkább sajnállak. Itt elszeretésről szó sem volt. Nagyon naív vagy még, és azt látod csak, amit te akarsz. Nem tudsz jól kijönni ebből a kapcsolatból :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!