Szerintetek mennyire elfogadható az ex jelenléte egy kapcsolatban?
Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de megérdemled. Mit gondoltál? Hogy elfelejti miattad a családját? Soha nem fogja. Én egy ex vagyok, akit elhagyott a férje 3 gyerekkel egy idősebb nőért. Nekünk is jó a kapcsolatunk, sőt....megmondta a nőjének is,hogy szeret engem. Bevásárol, kifizeti a számlákat, ajándékokat vesz a gyerekeknek, és sokat jön hozzánk. Le is feküdtem vele párszor,csak azért is, és a nő tudja. Ez van, el kell fogadnod. Lehet hogy már megbánta, hogy elhagyta a családját, úgy ahogy az enyém is :)
sok szerencsét, máskor független férfival kezdj, ne nős családos emberrel.
Most te is úgy jártál mint a párod exe. Szar ügy! :)
Kedves #24-es, egyet kell, hogy értsek veled.
Számtalan esetben éreztem magam életem során idiótának férfiügyekben, de amiket itt lehet olvasni, mindig rádöbbentenek arra, hogy nálam sokkal hülyébbek és naivabbak is vannak.
Azt szokták mondani, mindenki azt kapja, amit érdemel. Bizonyos esetekben ezzel nem értek egyet. Nos, a kedves kérdező egy nős, családos férfival kezdett, valószínűleg ekkor még nem gondolt bele abba, hogy milyen lelki fájdalmat okozott a feleségnek. A sors fintora, hogy most ugyanettől a nőtől kell ugyanezt átélnie. Szomorú, ámde tanulságos eset, valószínűleg az életben nem lesz több nős szeretője. Kár, hogy ezt egy egész család kárán kellett megtanulnia.
23-as válaszoló vagyok, utolsó, teljesen igazad van. Én átéltem, és a mai napig átélem ezt a fájdalmat....azon lehet vitatkozni, miért ment el, hagyott itt minket, ezt úgy is csak én tudom. Vagyis nem tudom, mert mindent megkapott a házasság alatt, a gyerekek is közös döntés alapján születtek. Az én párom, mint kiderült alkalmatlan az apaságra (elég későn) illetve a családosdira, na de velem volt 12 évig, gondolom nem véletlenül. Tele vagyunk közös emlékekkel, ellenben a szeretővel még múltja nincs, hiszen 12 év és 3 hónap között van különbség.
A lényeg viszont, nekem is jól esik,mikor a szeretője veszekszik vele miattam, ez örömmel tölt el, hiszen még mindig haza gondol hozzánk.
Megérdemled a sorsod kedves kérdező, azt kaptad, amit te csináltál......Én SOHASEM kezdtem, illetve kezdenék nőd emberrel, inkább maradok egyedül. Ezt kellett volna mérlegelned, mielőtt belekezdtél volna ebbe a kapcsolatba.
83%-os!
Azért te se vagy semmi, hogy hobbiból az exed farkán ugrálsz és az új párja barátnője orra alá dörgölöd, hogy szarul érezze magát. Nem ő volt az, aki elvette tőled az exed, hanem az exed lépett le tőled. És továbbra is csak annyira vagy jó a szemében, hogy neveld a gyerekeit, néha meghúzzon, aztán szevasz.
Te is éppoly sekélyes vagy.
Annak a farkán ugrálok, akinek a kedvem tartja,ehhez semmi közöd, már bocsánat! És oda dörgölöm akinek akarom, ha ez jó esik. Sekélyes vagyok? Nem baj, ehhez sincs közöd.
Te biztosan nem voltál még ilyen helyzetben, de vigyázz, még lehetsz.
De tudod mit? Még neked sem kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!