Mennyire türelmetlenek a férjeitek?
Figyelt kérdés
Az enyém rettenetesen türelmetlen, ha 5 percig várnia kell rám már ki van akadva, a sminkem is pár perc alatt kell kész legyen, ha megyünk valahova, pedig igazán nem szoktam sokat időzni a tükör előtt, nemigen festem magam.
Ha mesélek valamit (ami nem épp a motorokról, vagy a szakmájáról szól), öt perc elteltével témát vált. Ezt leszámítva azonban mintaférj :) Hogy változtathatnék a türelmetlenségén?
2009. szept. 9. 14:53
21/24 anonim válasza:
Mind ilyen, mert férfi. Térj a lényegre, ha vele beszélsz, a csevegést tartsd meg a nőknek!
Készülj el, aztán beszéld meg vele, hogy mentek valahova!
Vagy létesíts leszbikus kapcsolatot :)
Ha leszoktatnád, akkor meg maradna neked egy levetett zokni állagú férj! Kell az neked?
44/N
22/24 anonim válasza:
Ott kezdjük, hogy férjet NEM visszük a ruhaosztályra!
23/24 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogyha kezd izgulni, megmondom, hogy pl. 10:53-kor leszek az ajtóban, hagyjon addig békén! És akkor ott vagyok, addig meg nem tárgyalok vele.
24/24 anonim válasza:
Nahát! Én kilógok a sorból. Ha mentünk valahová, akkor én vagyok az aki folyton türelmetlenkedett, hogy indulunk már? De mióta gyerek van én is csúzsok a dolgokkal, bepakolással. Ilyenkor a férjem nemes egyszerűséggel előre megy a gyerekkel és őt szórakoztatja, mert nem bír várni. Ha meg beszélünk és olyan téma van ami őt nem érdekli,nem is figyel, ha ezért rászólok, kategórikusan megmondja, hogy nem érdekel a téma. ez mindig csak a barátnős sztoriknál fordul elő. Ezzel az utóbbival sokat tud bosszantani. Vele még egyolyan filmet sem lehet megnézni, amiben nő a főszereplő. Mondván nem tud azonosulni vele, nem érdekli a téma. Amúgy meg egy pompás férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!